20 juli 2008

Byggrapport

Det händer inte så mycket på husbygget för tillfället. Vi har fullt upp med annat arbete plus att det ofta är en hel del annat program på sommaren. Kikar man in genom köksfönstret ser man vårt nästan färdiga tak, tyvärr har vi inget golv klart än så det fick inte komma med på bild! En hylla som barnens farfar snickrat i skolan har vi räddat från garaget, målat och provhängt i storstugan.

10 kommentarer:

Pernilla/ Ockra villan sa...

Hejsan..

Har inte bloggat på ett tag så jag har helt missat din nya blogg. Men åhh så fint det kommer att bli i storstugan. Taket är ju såå snyggt. Ser framemot att följa ert bygge.

Ha det gott.

Inredningstokig själ sa...

Var in och kikade på er nya hemsida lundagård....oj, oj vilka inspirerande bilder du har där !!

Storstugan är sååå charmig, tänk vad ni kommer att trivas där!!

Anonym sa...

ÅÅh, det ser såå mysigt ut!!!

maria sa...

Jättefint blev taket! Och så härligt och typiskt dig att hänga upp en hylla redan :) Ses på måndag.

Grinden på glänt sa...

Ert hus kommer att bli så vackert! Taket är jättefint! Sk ni lämna fram stockväggarna? En sån vägg skull jag vilja ha (förblir en önskedröm i huset vi bor i)...

Lantliga drömmar sa...

Åh så härligt det ser ut!! Ni kommer att få det underbart fint och trevligt där!
Underbar utsikt har ni också!

Härlig bild på det övergivna huset i regnet! Visst är det synd att det finns så många vackra hus som bara står tomma och förfaller...!

Lantliga drömmar sa...

Kikade samtidigt in på er hemsida... Vilka underbara bilder!! :-)

Kamomilla sa...

Men visst ser man ju ändå att det hänt en massa. Lite jobbigt när det står stilla, men mellan varven kan det vara bra att göra annat också.
Vi hade en hel del pauser vi också, ibland frivilliga ibland tvingade till det. Bland annat min mans två knäoperationer, mitt komplicerade handledsbrott som opererades hela tre gånger under 1½ år och en hel del annat satte käppar i hjulen. Men färdiga blev vi i alla fall!

Grinden på glänt sa...

Inte förrän nu har jag varit in på er hemsida och tittat! Vad bra den är! Harmoniskt komponerad, inspirerande och lätt att navigera genom... Bra gjort!!

eirikas sa...

HÄRLIGT!!

kram eirikas-mor

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP