03 september 2008

Fasad


Vårt hus har fått lite brädbeklädnad. Upptill kommer en "bollist" och nederst kommer en dropplist. Vi skall måla fasaden med slamfärg och då är det bra att låta huset stå omålat ett år innan så färgkoket sker någon gång till våren/sommaren.

Så här såg huset ut när vi just hade köpt det. Där syns också "bollisten".

10 kommentarer:

ivars sa...

Ert hus kommer att bli så fantastiskt fint när det bli klart! Helt otroligt vad ni har tålamod. Grejar på med projekt efter projekt. Jag är imponerad. Men tålamod lönar sig. Det ser vi ju! =)

Kamomilla sa...

Det blir nog en pärla!! Listen gör helheten!

Mitt Egnahem sa...

Det ser Enormt stort ut! Fast det behövs ju till alla era pojkar:) Hur många kvadrat? Så långt ni har kommit! Heja-Heja! MVH Mitt Egnahem

axebo.se sa...

Oj, nu går det snabbt känns det som! Häftigt med beklädnaden, det gör ju så mycket. Vi hoppas också göra lite fasad snart i höst. Eller låta andra göra den... Hoppas ni fortfarande tycker det är roligt! Lycka till!
/Emma

Grinden på glänt sa...

Sådär lite lagom snickarglädje är underbart vackert tycker jag! Ska själv göra min version till vårt hus... när nu det blir av... ;)

matilda sa...

så spännande!
det är så roligt att följa med er massiva projekt här i bloggen! det kommer nog att bli fantastiskt fint sen!
kram!

Lantliga drömmar sa...

... och här fick jag svar på frågrna jag funderat på en tid... Japp, det blir omålat hos oss en vinter också, då vi med ska ha slamfärg. Funderade på det där, måla nu eller inte, men tack vare er så vet jag att det blir "inte"! :-) Vi målar nästa år istället!

Kokar ni färgen själv, eller köper ni den någonstans? Sätter ni slamfärgen rakt på, eller använder ni något anti-mögel medel eller liknande under?

StrandviksVillan sa...

Hejsan! Jag har besökt er gamla blogg då och då, måste säga att den här nya är ju betydligt snyggare och trevligare! Jättefina foton av olika detaljer!

Så kul att du visade dina husritningar från förr i ett inlägg! Jag har sparat mina också från ca 14-15 årsåldern, kanske man skulle visa dom nån gång...?

Ha en skön helg!

Tegsta G�rd sa...

"Bättre och bättre dag för dag, bättre och bättre dag för dag! NI har kämpatakt och anda, resultaten kan man ej heller klandra..." :) Kan du den sången? Skulle passa bra som allsång i takt till hammarslagen.

lever loppan på landet sa...

Vilket stort och fantastiskt fint hus ni får att bo i!! ...och spännande att följa med byggprocessen...
Ha en underbar söndag!

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP