11 september 2008

Höst


Växthusdörren hann jag aldrig få uppsatt denna sommar men det kommer väl fler somrar... Rensade undan ur växthuset idag, höstligt vemodsvackert!


Utsikten inifrån växthuset är vacker med åkrarna utanför. Det ser man tyvärr inte så bra på bilden för kameran verkade ta fasta på det smutsiga glaset...

6 kommentarer:

Maria sa...

Underbart växthus!! Är också på jakt efter gamla fönster att bygga ett växthus av....men det vet inte gubben av ännu *blink* för det är ju givetvist han som ska bygga det!!

sabina sa...

Ert växthus ser ut som nåt ur en inredningstidning! Vackert, vackert!!

Anonym sa...

Så underbart vackert!!
Önskar mig ett sådant, men kan inte bestämma mig för om det ska bli lusthus eller växthus:)

Anonym sa...

Jag har rätt många fönster från vännen N, men min man är inte heller intresserad av växthusbygge. Vad är det med alla dessa män?

Jag har sagt att jag sparar fönstren, och har han inte byggt växthuset åt mig när jag fyller femtio så gör jag det själv. Han har alltså 22 år på sig.

In my house sa...

Hej hej tjejen.... Trillade in hit av en slump,,, så trevligt!!! Vilken jätte intressant blogg du har,, med värdefulla tips! Och huset ser ju fantastiskt ut,,, såååå kul att renovera!!!

Ha de gottit kram josse

Unknown sa...

Hej!
Fin blogg! Med detta inlägget eller liknande får du gärna vara med och tävla om trädgårdsmöbler för 5000:-. Surfa in på www.brafab.wordpress.com om du är intresserad, annars vill jag bara önska god fortsättning!

Mvh/Mattias

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP