15 februari 2009

Minireningsverk


Nu har vi ett minireningsverk på plats vid bygget och samtidigt har vi grävt ner slangarna som går från borrhålen för bergsvärmen in till huset.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Är det ett reningsverk ni tömmer själva? Vi har en sådan o varit jätte nöjda med den. Varannan månad har vi tömningsdag =) o då doftar det....

klipposfia sa...

Så nu har ni framtiden säkrat på den fronten oxå:) Här ska vi ansluta oss till intershity...kommunalt avlopp;)

i et lite rødt hus sa...

Tusen takk for svar:)
Jeg må si at jeg synes at dere ikke bare får et fint hus å bo i, men også er det kjempe artig at dere er med på å bevare den gamle byggtradisjonen. Mannen min og jeg diskuterer ofte hva som egentlig står igjen etter våre generasjoner med husbygging, da husene ikke er bygd på samme solide måte som mange hus var før.
Et lite spørsmål til bare (beklager at jeg er litt nysgjerrig altså), vet du noe navn på et slik firma som plukker ned gamle hus?
Min svigermor driver en Steinerskole i Sverige, og der har de et stort gammel hus som de ved hjelp av foreldreinnsats har plukket ned og bygd opp, kjempe fint hus!

In my house sa...

Hej hej.... Tycker att erat kök är super frächt!!!! snyggt med den prickiga vaxisen ;) Men duu, vart kommer era pallar från???? Superhärliga! Gillar hålen (knäppt galen) Blir så Rufft å härligt!!!!


Kram josse (och önskar samtidigt en mysig helg)

Anonym sa...

Oj oj häftiga saker :) De ser bra ut!

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP