05 augusti 2009

Ordning på TORPET


Denna trevliga present stod på vår trappa en dag. Det härliga kortet och fler i samma stil blir så småningom till salu i vår webshop och butik. Nu skall ni också få titta in i konstärinnans underbara lilla hem.

Hon och hennes man har själva byggt detta lilla torp som de bor i så länge de bygger ett större bostadshus på samma gårdsplan.

Allt är så färdigsnickrat (inga lister borta..) och allt är snyggt gjort. Hoppas man någon gång kommer så långt själv :)

Rumsligheten och färgerna tillsammans ger en helskön miljö att vistas i.

Och så lite färg på slutet, finaste utedasset. Glömde helt att fotografera torpet på utsidan, men det kommer kanske en annan gång! Följer också med spänning deras husbygge, det kan ju inte bli annat än bra.

7 kommentarer:

Lilla huset på prärien sa...

Åh gud så fint!! Jag gillar allting - det är helt underbart. Så duktig hon är på att illustrera också, kortet är super! Hälsa henne det :)

Kram Jenny

Blogg by Maliin Stoor sa...

oj!
Så fint! Riktigt nice!
Härlig saker med patina, I Like!!


Tack för fina bilder


Maliin

Kamomilla sa...

Vad fint! Och konstnärligt vackert! Personligt, det gillar jag skarpt!

Lantliga drömmar sa...

Jaa, så de bor i torpet! Jag följde med hennes blogg tidigare (för visst är det J?) och undrade så vad de skulle göra med torpet, och var facinerad över hur de fixade till det, men det blev alltså ett "tilfälligt hem"! Betydligt större än vårt ser det ut att vara! ;) Vackert också!

Ja, vi ska nog komma och hälsa på nångång, övertalningsförsök låter bra, men jag måste låta gubben vila upp sig lite nu först; byggandet står honom upp i halsen just nu... :) Ska vänta tills han blir lite mer "mottaglig" :)

Älvgården sa...

Men oj vilket mysigt och harmoniskt hem och så fint inrett...Färgerna är helt i min smak. Nu blir jag ju jätte nyfiken av att se mer från deras husbygge=)

Snyggt med den stående panelen som du visade i föregående inlägg och som jag även ser i detta hem.

/Anna

Anonym sa...

Vi har flera av de gamla "Amirika koffertan" och har många ggr tänkt använda dem som t.ex. bord eller prydnad. Problemet är bara att de luktar så GRÖMT av malmedel. Några tips om hur man får upprustat en sådan trunk - utan att förstöra den gamla charmen?

Butik Drängstugan sa...

Härlig och kreativ blogg!!
Jag tittar gärna in igen.

Cina/Butik Drängstugan,Skövde

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP