08 april 2010

Påsk 2010Det blev en skön påskhelg, vi hade inget speciellt på programmet. Barnen badade bastu vid villan och lekte i snön, äldsta killen doppade sig flera gånger i sjön, brrr!
Faffa fixade också en liten påskbrasa vid vattnet. Kamerabatteriet tog slut så jag missade en hel del tillfällen som hade varit roliga att fotografera men det blev en glad påsk i alla fall!

(Tips: Att framkalla bilder och göra fotoalbum är inte en självklarhet mer att hinna med. Har man en blogg där man automatiskt sätter in bilder och skriver passar det ju utmärkt att göra en bok av det hela. Jag har börjat sätta in alla blogginlägg och bilder från 2006-2009 framåt i InDesign för att få delar av vårt familjeår dokumenterat också till pappers, (över 200 sidor blev det...) Så kan man ju beställa i önskat antal, t.ex. varsin bok till barnen också.
Från och med i år gör jag direkt två uppsättningar bilder, en för tryck och en för webvisning. Nuförtiden är det ju väldigt lätt och billigt att trycka upp en egen bok via fotofirmor och andra företag som erbjuder sådana tjänster. Själv har jag tittat runt på vulkan.se, är det någon som har testat eller har erfarenheter av liknande tjänster så tipsa gärna!) Tillägg: blurb.com verkar också vara ett fantastiskt alternativ!

7 kommentarer:

Gnistrande snö sa...

Absolut UNDERBART! Vilka fina, fina bilder av era rara gossar.
Man blir varm i hjärtat när man ser dessa bilder.

Gillar ditt sätt att använda bloggen och tipset om skriva ut den i bokform. Det är inte svårt att förstå att ni kommer att ha glädje av dessa bilder under många, många år framåt. Dessutom är du en grymt duktig fotograf och bildskapare!

Lantliga drömmar sa...

Underbart fotocollage med härliga bilder! Det syns riktigt hur barnen trivs och jag får en varm känsla inombords! :)

Gela sa...

Vad härligt det ser ut. Tack för tipset med blogg i bokform. Saknar ibland fotoalbum att bläddra i. Ha en fin kväll/Gela

Tre rum sa...

Vilka fina påskbilder! /Tant Grön

mammagrön sa...

Vi har beställt fotoböcker från Blurb.com. Sambon gjorde en bok åt sin bror med foton från deras barndom samt bok med foton på barnen till farmor och mormor. Gav bort dem i julklapp. Jättefin kvalitet och sambon är minst sagt kräsen när det gäller sånt!

Gugi sa...

Vilka härliga påskbilder!
Jag har gjort fotoböcker på ifolor.fi Det finns många olika alternativ och man kan designa själv alltifrån text till färgen och bildantalet på sidorna.
Kvaliteten är super! Rekommenderar det varmt!
Kram,

Lantlig längtan sa...

Vilka fina påskbilder på barnen, syns att de har kul! :)
Ha en bra helg!

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP