27 maj 2010

Sol trädgård jordgubbar stenar och barnlekarTänk att jordgubbsplantorna jag köpte i juli i fjol som stod i sina lådor hela sommaren och blev planterade i ett frostigt november har klarat sig till stor del, häftigt. Inte så frodiga plantor men de växer förhoppningsvis till sig under sommaren.

Det är så härligt med sommar, sol och trädgård, att bara vara, gå omkring och plocka lite stenar här och där, jag tycker mycket om stenar och vi har många. Skall stensätta platsen framför växthuset.
Överallt ser man spår av fantasifull lek på gården. Ibland inte helt så roliga spår då man märker att det bara återstår 20 cm av det nyplanterade äppelträdet eller att det plötsligt har byggts en väg rakt över den nya gräsmattan.

På bilden ett skojigt spår av lek som jag noterade idag, anar att det är en fisk som har ätits! Får mig att tänka på de lekar vi lekte som barn, minns ännu receptet till det barkbröd jag bakade bakom granhäcken där jag bodde när jag lekte barnhemsbarn på rymmen.

4 kommentarer:

Solveig sa...

Ett otroligt vacker växthus ni har! Jag drömmar om växthuset, men vår trädgård är så liten att det skulle kanske inte rymma in.

Grinden på glänt sa...

Vi igen hade ett hemligt ställe som hette Fridlysta Dalen, där hade vi mycket skoj! Mycket bättre lekar än playstation (som vi faktiskt inte har skaffat)!

Kamomilla sa...

Oj så ni har det vackert runt huset och ett underbart växthus också!

Trädgård63N sa...

Hej!
Fint växthus som skymtar fram... skulle gärna läsa lite mer om det :-)

Funderar på en liknande lösning men är osäker på tegeltaket, vill ha mer ljus in men slippa tråkig kanalplast.

h Vincent

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP