19 juli 2010

Campingstuga 3

Här kommer fler bilder från den campingstuga jag inredde på Svanen Camping i Jakobstad. Jag utgick från en gammal klänning och skapade en stuga tänkt för en färgstark skrivande och läsande person.

Det mesta av inredningen är gamla saker och textiler. På väggen fungerar gamla "vävdelar" som bok-/tidningshylla och handduks-/klädhängare.Visst vore det kul att anlända till ett campingområde där man kunde välja stuga enligt intresse eller personlighet. Två andra stugor har samtidigt blivit inredda, roligt att se hur olika de blev! Man kan snart se bilder på alla stugor här och även rösta på den man tycker bäst om genom att skicka ett mail till svanen@cou.fi eller besöka området och fylla i en röstsedel. Bland de som röstar utlottas priser av oss inredare!

9 kommentarer:

Mona sa...

Mycket fint! Jag gillar iden med gamla, använda saker i nya inredningar. Härligt! Ha en bra kväll!

Lantlig längtan sa...

Vilket snyggt resultat!! Riktigt inbjudande med alla härliga detaljer... Måste ha varit kul att fixa :)
Ha det bra!

Livs Lyst sa...

Så kuuult!! Jeg hadde digget å komme dit og tatt meg en god natts søvn. Men først hadde jeg sittet og stirret og fått med meg alle de gøye og fixe idèene du har funnet på!

Utrolig kreativt og tøft!!!

Liv

Karin Lindström sa...

Hej!


Gud vad snyggt det blev! Vilken skillnad och så häftigt du gjort med stilblandningarna. Vilken kul idé att göra i ordning dessa stugor. Jag skulle gärna bo i din fint inredda lilla stuga ett tag ; )

Hoppas ni får en trevlig resa.

Ha det så jätteskönt i sommar!

Många kramar
Karin

Verro sa...

Pigg kombination av svart och orange! Härligt!

axebo.se sa...

Åh, så snyggt! Gillar verkligen din kreativa idé med de gamla vävdelarna - grymt snyggt. Här vill man ju gärna sova över.

Annika sa...

Vad ni är kreativa! Jag besöker Lundagård så här i virtualvärlden ganska ofta och tycker att det är roligt att se vad ni håller på med! Gamla vävdelar har faktiskt fått ett nytt liv!

Evelina sa...

Mysigt!

Malin sa...

Vilken underbar stuga! Sååå snyggt med inredningen du fixat! Skulle lätt kunna sova där:)

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP