24 februari 2010

Hallgolv



Ikväll har Christian satt sista plankan i hallgolvet. Första hela golvet i huset. I arbetsrummet har vi också ett halvt golv. Vad roligt att ha golv! Det är grovt och snyggt nött, ytan skall inte slipas och vi kommer att måla det med Italiensk grön umbra, en mycket mörkbrun, nästan svart färg.

21 februari 2010

STUGA-träff



I går hade vi Stuga-träff, alltid lika roligt! Skönt att få prata ostört utan att bli barn-avbrutna, här är diskussionen i full gång i det finfina köket.




Vi provade också Johannas tjusiga retroklänningar.




Och åt förstås!

11 februari 2010

De senaste loppisfynden



Hinner inte alltid visa alla loppisfynd men här är några av de senaste. Träbyttan, 1/2 liters kannan och brödrosten är jag speciellt förtjust i. Korgen är jag osäker på, fyndfaktorn är inte den högsta men bottnen är en vacker sliten träplatta.

09 februari 2010

När jag har för mycket att göra



När jag har för mycket att göra resulterar det ofta i att jag gör något riktigt oviktigt men roligt. Jag plockar tyg och knappar. Jag tror det är samma känsla för mig att plocka i tyg och knappar som det är för många att titta på tv, man går in i en annan värld och kopplar av en stund.




Blev speciellt glad över denna kombination, min gamla slitna Odd Molly klänning tillsammans med en vackert broderad duk. Vilka möjligheter säger jag bara!




I dag har 6-åringen fixat en fruktdrink åt sig.




Detta stilleben har 3-åringen skapat av mina skor och ett rivjärn, tycker det blev ganska lyckat så de har fått hänga så där en vecka nu.

07 februari 2010

Härliga vinter!



Bilder från dagen från hemvägen från bygget. Hemväg, vilket trevligt ord förresten.

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP