18 april 2010

Soulman



Nuförtiden ljuder mer och mindre vackra toner i vårt hus från både far och son. De spelar alltså gitarr. Till julklapp fick äldste sonen en förminskad telecaster som Christian byggt. Svårt att förstå att vår lilla pojke som alltid varit liten plötsligt är ganska stor och spelar gitarr!




Med husbyggandet har det hittills varit ganska "grovt" byggande, med gitarrbyggeriet (gitarr nummer fem är på gång) får Christian utlopp för det finsnickeri han gillar och jag ser naturligtvis framemot de kommande finsnickerierna i huset!

14 april 2010

Industriellt

Gillar Factory 20:s prylar!








Photos by Factory 20

09 april 2010

Skrubb



Bygget:
Vi har byggt en skrubb i badrummet. Nu då den har varit vitmålad en hel vecka skulle jag ha lust att måla den grön, som bladen i tapeten.
Vi fortsätter att lägga plankgolv i hela huset.
I går låtsasmöblerade vi storstugan bara för att det är så roligt.

Sedan vi visat badrumsbilderna har många frågat om vi snart skall flytta nu då? Vi flyttar inte riktigt än, i resten av huset ser det ut ungefär så här:

08 april 2010

Påsk 2010



Det blev en skön påskhelg, vi hade inget speciellt på programmet. Barnen badade bastu vid villan och lekte i snön, äldsta killen doppade sig flera gånger i sjön, brrr!
Faffa fixade också en liten påskbrasa vid vattnet. Kamerabatteriet tog slut så jag missade en hel del tillfällen som hade varit roliga att fotografera men det blev en glad påsk i alla fall!

(Tips: Att framkalla bilder och göra fotoalbum är inte en självklarhet mer att hinna med. Har man en blogg där man automatiskt sätter in bilder och skriver passar det ju utmärkt att göra en bok av det hela. Jag har börjat sätta in alla blogginlägg och bilder från 2006-2009 framåt i InDesign för att få delar av vårt familjeår dokumenterat också till pappers, (över 200 sidor blev det...) Så kan man ju beställa i önskat antal, t.ex. varsin bok till barnen också.
Från och med i år gör jag direkt två uppsättningar bilder, en för tryck och en för webvisning. Nuförtiden är det ju väldigt lätt och billigt att trycka upp en egen bok via fotofirmor och andra företag som erbjuder sådana tjänster. Själv har jag tittat runt på vulkan.se, är det någon som har testat eller har erfarenheter av liknande tjänster så tipsa gärna!) Tillägg: blurb.com verkar också vara ett fantastiskt alternativ!

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP