21 februari 2011

Snart hänger vi upp tavlorna!I barnens ända av huset börjar väggar och golv arta sig. Ännu ett fönster har fått smygar och foder. I ett hörn har vi byggt in ett litet skåp som väntar på dörrar och målning. Det roliga närmar sig –inredandet, som samtidigt inte blir det enklaste då man färdigställer rum för rum och på så sätt inte kan använda sig av den ursprungliga plan som man tänkt utan får hitta på tillfälliga lösningar, vilket också är riktigt roligt.

13 kommentarer:

Designe sa...

Så vackert rummet blir! Har deckarna löst gåtan än?! *fniss*

Vintage House sa...

Hej
Så läckert.
JAg ser verkligen fram emot det färdiga resultatet.
Gillar skåpet ska bli kul och se det färdigt oxå.
Vad är det för vägg som är till vänster om skåpet??
kram
sandra

Husprojekt Drömhus sa...

Helt underbart rum!!

Kram
Tiina

MrsUniversum sa...

Beundrar er! Och kul verkar ni ha, det krävs fantasi och samarbete för att bo med barn i ett bygge som färdigställseallt eftersom!
Vackert blir det också.

Fröken Grön sa...

Det blir så fint, så fint! Och jag ler från öra till öra när jag ser inlägget med "Stängt p.g.a. mord", - så underbart med fantasifulla barn!
Må så gott!
/Anna-Karin

Lantlig längtan sa...

Skåpet är på plats och vi är riktigt nöjda =)
Vi får se, kanske det blir bloggträff hos oss oxå så småning om... Själv ser jag fram emot bloggträffen hos er!! =) Ska bli så intressant att se ert hem, det ser så fint ut på alla bilder som du visar!
Ha det bra!
(ps.Hoppas mordutredningen löser sig *blink*)

Linnéa - tre och en katt sa...

Haha tillfälliga lösningar är livet i ett nötskal. Oc det man tror ska vara ett litet tag blir ibland permanent och tvärtom. Roligt att inte veta exakt hur saker och ting kommer att bli tycker jag. :D

Lilith sa...

Vad roligt att börja få tänka på inredningen! Blir så fint... Lycka till med utmaningen att komma på bra och fungerande lösningar!

LIVS LYST sa...

DERE ER SÅ FLINKE! Det går jo så fort fremover hos dere. Vi får stå på vi også. Dere inspirerer meg så mye!!!

Ha en fin dag og klem fra meg

Pia sa...

Hejsan svejsan!
Njuter av dina bilder och kikar in allt som oftast, är dock dålig att kommentera. Skulle vara så roligt att se er och huset live igen, börjar va längesen. Det går ju så snabbt framåt för er, vi kämpar på med ungefär en list i veckan nu känns det som. Februari har varit krassligheternas månad och renoveringen har stått ganska stilla. Vem vet om vi skulle komma ditåt en sväng under sportlovet, har funderat ren en tid på ett par grejer från butiken. God fortsättning på veckan!

Sabina sa...

Allt bra? :)
Jag brukar skriva diskussionsinlägg lite nu och då och denhär gången handlar det om "Homosexuallitet". Söker dina åsikter kring detta så gå gärna in och läs vad jag tycker och tänker om detta "påhitt" och lämna dina åsikter!
http://saabiina.blogg.se/2011/february/24-februari-11-diskussions-inlagg-13.html

Hanna sa...

Så fint det blir, gillar verkligen pärlspont! Hoppas killarna blir nöjda.

swedishouse sa...

Hej
The windows look great...
It is interesting to see how you approach it...our sommer stuga has a couple of new unfinished windows from a previous owner that we need to put right.
You are both working soo hard...and
you have a young family too!
I take my hat off to you!
Everything looks lovely :D
I just wanted to say I received the sign today.
Thank you soo much it's perfect for what I need it for...
And my eldest son loved the stamps!
He is mad for the NORTHERN LIGHTS we saw them once in Finnish Lappland on New Years Eve in fact :D Have you experienced the Aurora Borelis?

Have a wonderful weekend
LOVE PEACE enJOY
Julie
x

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP