28 juni 2011

Kvistgrund

24 juni 2011

GLAD midsommarhelg!

23 juni 2011

Loppisrace!



I två år har vi ordnat loppisdagar utanför vår butik. I år har vi utökat evenemanget så hela byn deltar. I går gick anmälningstiden ut och nu har jag satt ihop en karta med de TJUGOFEM deltagande platserna. Det kan blir svårt att hinna runda alla på en kväll, så loppisfantaster, boka in några Purmokvällar denna vecka så hoppas vi att det blir fina föus- och förrådsfynd, fina upplevelser och fint väder förstås!

Dessutom: Loppisrace-rea i butiken, alla nya inredningsdetaljer -20%! (gäller inte beslag och linoljefärg)

21 juni 2011

Sommarens byggprojekt



Sommarens byggprojekt finns lite här och lite där. Förutom att renovera fönster, sätta golv i och bygga klart vardagsrummet skall butikens gamla bod fixas till med ny färg och lite nya brädor där det behövs. Som ni ser borde ena hörnet också åtgärdas innan hela stommen rasar ihop!




Hemma har vi satt in golv och byggt enkla lagerhyllor på kallvinden för att få ett ställe att plocka in alla våra grejer i, hittills har allt varit i en kaotisk röra på vinden och det är roligt att äntligen få börja sortera upp det hela.

Vår entré är inte den snyggaste varianten, vi familjemedlemmar har blivit vana att hoppa in och ut de senaste åren men nu skall vi ta itu med att bygga en gästvänligare modell och har plockat fram fönster som skall ingå i vår kvist/glasveranda. Efter funderande hit och dit bestämde vi oss igår för fönstermodellen till vänster.

15 juni 2011

Vintageklänningar



För någon dag sedan kom en dam in till vår butik med hennes mammas gamla klänningar och undrade om jag ville köpa dem! Klart jag ville! Blått är inte min favoritfärg men denna klänning kunde jag inte motstå. Har också satt in några klänningar i webshopen.






Tillsammans med två andra favoriter.




Denna vackra bukett fick vi i går av en äldre dam från Sverige med släkt som besökte oss. Damen är född och uppvuxen i vårt hus och det var roligt för både oss och henne att träffas och prata om de som bott här och det som hänt i vårt hus förr i tiden.

13 juni 2011

Sköna sommardagar







08 juni 2011

Reportage i Hesari



En rolig och varm dag till ända med besök av reporter och fotograf!






Sågklingan skall vi så småningom sätta upp på väggen.

07 juni 2011

Gamla byggdelar



Butikens bodsvind har fått sig en urrensning och vi har ordnat och håller ännu på och ordnar upp alla våra gamla fönster och gamla byggdelar. Rostiga järnbitar, patinerade träbitar och föremål som vi inte ens vet vad de är. Delar som kanske inte direkt ser så attraktiva ut men tillfixade eller satta i rätt sammanhang, kanske ihopkombinerade med något annat kan det just vara den del som sammanfogar och skapar en fantastisk helhet!

06 juni 2011

Fångat från festen

04 juni 2011

Bollar och borstar



Jag tycker om att äta barnens chokladbollar och sortera mina borstar och bollar.
Jag tycker också det skall bli roligt att gå på studentkalas idag, det senaste studentkalaset jag minns att jag närvarade vid var år 1985 tror jag, alltså för 26 år sedan.

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP