25 januari 2012

Nya auktions- och loppisfynd


Bild på några av helgens loppis- och auktionsfynd. Jag ropade också in en knallgrön pulpet och en gammal butiksdisk, kanske från 50-talet, full med gamla lådor som vi inte har hämtat ännu.Många fina kaffekoppsfat som förstås kan användas till det de är tänkta till eller så skapar man något helt nytt av dem.De här gamla porslinslocken kan man förstås sätta på burkar som saknar lock eller så monterar man dem på väggen och använder dem som t.ex. handdukshängare.
Av alla auktionsinköp så var jag nog mest glad över dessa bilder och att jag hade högsta budet! Över 200 st gamla tryckta bilder på olika växter. Dessa kan man nu köpa här.

11 kommentarer:

linnea-maria sa...

Åh det är alltid lika inspirerande att hälsa på här! Kram /Therese

Flickan på landet sa...

Åh, vilka häftiga fynd!!Å BILDERNA!!Skulle så gärna köpa några bilder av dej?!Kan du sätta undan några (typ 4st)tills nästa bloggträff åt mej? gärna några av de vanligaste sommarblommorna. Om det går?

Vintage House sa...

Åh så härliga fynd och läcker idé med locken som hängare.....
kram
sandra

AnnaA sa...

Nämen åååhh, sa jag när jag såg de blommiga kopparna. Känner igen de från förr... Jag tror det fanns blåa också. Undrar om det var mormor som hade såna?
Åååh... igen. :)

katarina sa...

Fina saker.
Var hölls auktionen?

M a d a m e M o r e l l sa...

O jag tänkte på dig (som jag inte känner) när jag såg en gammal hantel på loppis i lördags!
Den fick ligga kvar,,,,
Kram

Cinna sa...

Åh, vad roligt att hitta en ny blogg, gillar dina bilder!

Monia sa...

Hej! Just nu har jag en tävling i bloggen där du kan vinna ett Presentkort värde 250 kronor hos HejBaby.se - tuffa barnkläder från 0-6 år :) Har du inte barn själv kanske det kan vara en perfekt present till någon närstående som har barn. Kika gärna in och tävla !

http://moniasundgrenjansson.blogg.se/2012/january/vinn-presentkort-hos-hejbabyse.html

Ber om ursäkt om du inte uppskattar sånna här kommentarer, bara att radera ;)

Kram

eirikas sa...

Finfina fynd! Du har näsa för såntdär - men det vet vi ju alla vid det här laget. Hoppas att ni har det bra! Vi borde ta och ses...

KRAM

Made by Ina sa...

Vilket underbart tips med handukshållare, tack för det ;)

Marina

Johanna sa...

Locken ser ut som sådana man har i Kina till koppar för att hålla téet varmt, men de är kanske för stora för det? Svårt att avgöra på bild.

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP