29 mars 2012

Namntavla


Sådana här gamla informationstavlor är roliga på det sättet då man kan byta text så ofta man har lust. Nu är det ännu några siffror och bokstäver som fattas i den här varianten, men man förstår ju ändå vad det står!

9 kommentarer:

Anonym sa...

Tack för en fjättfin och inspirerande blogg! Du råkar inte ha något tips på var man kan få tag på informationstavlor (t.ex. på nätet) eller borde man gå på nåt bostadsbolagsloppis kanske?!

/Sofia

Fint o Fult sa...

Supersnyggt med informationstavlan, borde ju ligga massor av sådana och "skrota" hos vaktmästarna till alla gamla hyreshus :) Hmmm, kan man våga gå och knacka hos nån "vaktis" tro....

Lantliga drömmar sa...

Kul, snyggt och informativt! :)

Sofie sa...

jag vet att jag haft ett Ä i mina gömmor, (men det var före vi renoverade övrevåningen:). sku ha passa fint i välkommen!
s

Helena Högberg sa...

I vår bostadsrättsförening använder vi fortfarande dessa bokstäver, det var inte många år sedan vi skaffade några till, då beställdes de genom en järnaffär så de borde fortfarande gå att beställa.

Lavin sa...

Tittade igår på liknande, fast jag funderade på att sätta en liten namntavla på brevlådan. Byggfabriken hade bokstäver för 3kr stycket, inte samma stil kanske men alla måste ju få siffror! Vilka rara namn =)

anne sa...

Häftig tavla!
En sådan skulle man bli glad för! :)
Vackar bild,gillar!
Ha en fin helg!
Anne

Anonym sa...

En sådan tavla skulle jag vilja ha! :)

Lundagård sa...

Anonym/Sofia: Vet faktiskt inte var man kan köpa större sådana tavlor men som Lavin tipsar har Byggfabriken de små varianterna.

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP