07 maj 2012

Kvällssol och kvällsbyggande


Det är så härligt med kvällarna som har blivit långa och ljusa!Nu hinner man göra något också efter kvällsmaten. Efter en lång byggpaus i vinter lyfte vi i kväll på presenningarna och är nu riktigt ivriga över att sätta igång med kvistbygget.Så här skall den se ut. Fönstren och dörren är gamla, (här är en bild på dörrarna). Panelen skall bli grå men dörrfärgen är vi osäker på än, kanske den blir mörk ockragul eller kimröksfärgad eller någon vacker grön färg...

11 kommentarer:

Anonym sa...

oj ! detta blir VACKERT !Carin

Carolines vardagsliv sa...

Såå himla snyggt!!! Är första bilden från ert kök?? Helt ljuvligt -kunde flytta in när som helst & var har ni fyndat de fina dörrarna och breda golvplankorna?? *nyfiken* Fint, fint!!!

lavin sa...

Bäst att passa på innan myggen vädrar friskt blod :-) vilken otroligt vacker stensockel. har sett den förr men den framträder verkligen med en kvist på. älskar dina bilder, det är så mycket liv i dom.

Juanita sa...

Hur fint som helst i ert kök!!! O kvisten kommer att bli helt underbar oavsett vilken färg den blir!!! O visst är det underbart med långa ljusa vårkvällar då man kan fixa i bygga längre än under vintern!
Ha d finfint! Kramar

Sabina sa...

Oj! Tänk om vi hade kommit så långt som till kvisten... ;-) Ja, ja, en sak i taget! Lycka till!

Matildan Jaana sa...

Ahkeria olette.

Amanda sa...

Jag tappade andan och talförmågan för en god stund när jag såg bilden på ert kök. Tänk att ni får ha det så fint! Tänk att ni kan ha det så fint! Tänk att ni har valt att ha det så fint!

Emma sa...

Det kommer att bli urfint! :)

Sommarfågel sa...

Hej! Både kök och kvist ser så fina ut! Vi ser fram emot att titta förbi och hälsa på igen! Men i år gör vi nog ingen Finlandsresa trots att vi önskar, vi måste bygga :-) och sen blir det nog en tur till Astrid Lindgrens Värld. Vi tänkte semestra i Sverige för ovanlighetens skull. Om ni också känner att semester i Sverige lockar så står erbjudandet sen tidigare fast, vi inkvarterar er gärna. Ritning på kvisten var fin, roligt att få fundera över färg till ett sådant smycke!

Lantliga drömmar sa...

Ert kök är så underbart, jag finner inte ord för det! Kvisten kommer att bli alldeles fantastisk den med!

Monika sa...

Jaaa! Tack för bilderna på er kvist! Liknar en del den vi har tänkt oss göra också, vi har tredelade gamla fönster som vi ska använda. Ett tag var jag inne på att göra öppen kvist men tror jag återgår till ursprungliga planen när jag ser er! :) Ha det gott och grattis till de 15 åren! Underbar nåd att få hålla ihop och leva tillsammans!

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP