18 juni 2012

Loppisbesök och loppissemester

I helgen kom vi hem från en familjesemestervecka i Sverige. När jag har gått igenom de femhundra bilderna skall ni få se lite mer vad vi gjorde och var vi bodde.
Det var meningen att ha lite loppissemester också (alltså semester från loppis) så därför blev det bara besök på fyra ställen under hela veckan och vi handlade bara på två ställen.Det blev det här, allt hamnar i butiken förutom......dessa.
Second hand-butik i Mariannelund.Här hade Christian gärna tittat in men de hade stängt då vi körde om en tidig morgon.En butik full med saker längs E4:an i Ödeshög.

14 kommentarer:

AnnaA sa...

Fina fynd!
Men att ni inte svängde inom Jönköping/Huskvarna, här finns många fina loppisar med helt okej priser. Och bra saker eftersom det är så många här som skänker till välgörenhet på detta viset. Det är ju lite religiöst här och många loppisar hålls i av kyrkorna själva. :)

Christina sa...

Vi var förra året i Mariannelund bl.a., men tänkte inte tanken på att kolla in loppis och second hand där då. Fast i år när vi far till Gotland är det nog jag som har sambon att svänga in vid några av de där skyltarna där det står Loppis. :)

De röda stolarna fastnade jag för direkt, synd så har vi redan ett helt bra matbord, med stolar..

Jonna sa...

vad kostar de röda stolarna?

Hannasvirrvarr sa...

Jag har varit på en kurs i Ödeshög för flera år sedan! :)

Lundagård sa...

Jonna: de säljs tillsammans, fyra stycken för 160 euro, stadiga och fin yta, lite småskråmor kan finnas.

katarina sa...

Jag är intresserad av den röda pallen.
Kostar?

Anonym sa...

Hej, Är intresserad av de röda stolarna men är lite osäker på när jag har möjlighet att hämta dem, Är bosatt i Vasa. Läste att ni skulle ha Loppis här om någon vecka, kunde ni förvara dem åt mig tills då? Tack på förhand! Mvh Pia Skog i Vasa.

Fru fix och trix sa...

Hej!
Jättefina grejer du plockat på dig!

Jag har precis tipsat om er hemsida i en norsk inredningstidning där jag skulle svara på "Mina tre favorit webbplatser"- och ni måste ju vara med då! Hoppas det är ok?

Kram
Maria

Carolines vardagsliv sa...

Oj, så fina fynd du gjort & verkar som en händelserik semestervecka! Fin fortsättning på dagen! Kram!

Matildan Jaana sa...

Moi,tuo Ödeshog'enin liike näyttää mielenkiintoiselta.Kiva että teillä on ollut aikaa vähän reissata,kun teette niin paljon töitä.Nähdään.

malin sa...

hej! vad kostar besticklådorna? :)

Lundagård sa...

Pia: skicka mail så kan vi komma överens, du var första som frågade men hör gärna av dig så snart som möjligt för det är flera intresserade.

Malin: 4€/st

Anonym sa...

Har skickat mail, mvh Pia.

Anonym sa...

Åh - den röda hunden. Jag har en svart sådan i mina gömmor. Eller alltså mammas o pappas gamla gömmor. En spargris va?

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP