18 juli 2012

Emil i Lönneberga


Vid Astrid Lindgrens värld tillbringade vi en stor del av tiden i Katthult.Där fick man se fina skådespelarinsatser och ta del av de välkända berättelserna, här var det råttfälla och palt på gång.Hela gänget sjöng och pratade med åskådarna.Det var trevligt när "Emil-karaktärerna" rörde sig ute bland publiken och också bjöd in alla att delta i sysslorna på gården.Här fick vi ta del av Krösa-Majas berättelser.Lina frågade av Bo hur vi får vårt vatten till gården, om vi inte också pumpar och bär in?Algot hoppade omkring och lekte en lång stund i hagen.Vi besökte också inspelningsplatsen för Emil i Lönneberga.
För åtta år sedan besökte vi samma ställe därifrån den här bilden är. Våra äldsta pojkar var då så här små och hade klättrat upp i trädet med mysse och bysse.

6 kommentarer:

Christina sa...

Vad härligt! Besökte samma ställen i fjol. :)

Anonym sa...

Me vierailimme tuolla viime viikolla. Vettä tosin satoi kuin saavista kaatamalla, ja se latisti tunnelmaa. Oli silti kivaa.

Carolines vardagsliv sa...

Såå härligt!! Dit skall vi osså åka bara kidsen blir lite äldre! :)

Carolines vardagsliv sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Jatta sa...

Hei ! aivan mahtavaa ! itse kävin ruotsissa nyt alkuviikosta, mutta en ehtinyt käymään tässä samaisessa paikassa, vaikka olisin todella kovasti halunnut.. Oliko kuvauspaikalle vaikea löytää ja pääsikö talossa käymään sisällä ?

Fru fix och trix sa...

HEj, ja vi har varit där två somrar!
Andra året var vi där två dagar i rad och därefter hade jag mardrömmar om Emil och Emil-sångerna tuggade om och om igen i huvudet....
Då bestämde vi att hoppa över ett år innan vi åker igen:)
kram Maria

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP