26 juli 2012

Träägg och svartvitt


Några nya små vackra loppisinköpta saker har flyttat in till oss.
Gamla kakformar, tre järnkulor till samlingen, tre öppningsbara träägg, en långsmal kvinna och ett rivjärn.Två gamla pappersramar.Fatet uppe till vänster och pannan nere till höger är nytillskotten.
Trots att jag nu inte förespråkar rökning så gillade jag ficklampeformen och det grafiska uttrycket. Arkivlådan har också blivit köpt i sommar.Ett gammalt spel, ett försök till att satsa på "riktiga" spel framom dataspel. Åtminstone var det tanken för att motivera köpet.Flera färgglada öppningsbara gamla träägg.De här kläderna och lampskärmarna hamnade faktiskt i butiken.
9 kommentarer:

Sabina sa...

Åh, HALMA! Är det månne det som är som en stjärna (Kinaschack?)? Det har min mormor, SÅ bra spel! Har försökt hitta länge men de nya som finns är har så små stjärnor så det blir för lätt att spela. Jag gillar att planera och tänka i spel, men ändå inte så avancerats om vanligt schack, tar för länge! ;-)

Johanna sa...

Så mycket fint!

Kram Johanna

Carolines vardagsliv sa...

Finfina loppisfynd du gjort!!

mia sa...

Så många vackra saker och foton!

Madde sa...

Men OJ vilka fina fynd du lyckats hitta! :)

Anonym sa...

Den långsmala kvinnans släktingar bor här hos oss! Kolla http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150913553047504&set=a.389183197503.165213.708647503&type=1&theater
H. Charlotta

M a d a m e M o r e l l sa...

Prickiga blusar mmmmmmm. Ryska dockor mmmmmm.
Kramen.

Lundagård sa...

Charlotta: nämen så häftigt, där på er hylla står ju tre syskon!

Mariana sa...

Har läst igenom hela din blogg nu på två dagar, jag är SÅ imponerad och inspirerad av er! Herregud vad vackert ni har det, och vilka fantastiska prylar!

Om ni någon gång har vägarna förbi Småland i Svergie så måste ni besöka Östregård Antik och Loppis. Det är stort, massor med fina saker och billigt!

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP