23 september 2012

Fest x 2Fredag kväll var vi bjudna till inflyttningsfest i detta charmiga hus. Ägarna har gjort ett detaljerat och omsorgsfullt snickeriarbete.
I trädgården fixade köksmästaren till mästerliga hamburgare.
Fina ljus utomhus i höstkvällen.Inomhus var det väldigt mysigt och hemtrevligt. I nedre plan finns tre kakelugnar som har flyttats till huset, en grön i köket med ventiler gjorda av kaffepannslock, en mörklila i vardagsrummet och en vit sovrummet. Ägarna har återanvänt mycket material och isolerat med cellulosafiber och kutterspån. Fönstren i huset är gamla, några nytillverkade med gammalt glas. Badrummet har ett tjusigt båtgolv.Härliga lampor i egen design hängde i alla rum. Här och där fanns roliga och snygga detaljer så som en lång bonad vävd av gamla tågbiljetter. I barnrummet fanns en av de finare hästar jag sett.
Vi vandrade ut genom den vackra grinden i höstnatten och var glada över att vi fick hälsa på i detta fina hem. Det är alltid så roligt att besöka gamla hus där man får ta del av det personliga och vackra reslutatet av ägarnas engagemang. Bilderna blev suddiga och mörka i natten men det här är ett hem vi förhoppningsvis kommer att återkomma till i dagsljus!

• • •


I går kväll fortsatte vi med fest när vår vän fyllde 40 år, (den unge herrn i mitten), vi fick höra hans band spela, äta och umgås med goda vänner, en perfekt och mycket rolig lördagkväll!

2 kommentarer:

Annas röda stol sa...

Härliga gamla hus. Åh vilken snygg lampa. /Anna

Clary sa...

Vilken helg du haft .... Att besöka sådana hus med sådan karaktär och som renoverats med sådan varsam hand är ju som en vitamininjektion .... Och roligt när det är så personligt inrett :)))) Gillar ... Å så party på det ... Kaninte bli mycket bättre väl :))) ha en lika bra vecka :) kram farmorannasarv

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP