03 september 2012

KylskåpskalenderVarje höst försöker man oftast få lite extra koll på scheman och rutiner, trots att vi inte har så många så är det ändå behövligt med en kalender. Till denna höst har jag har gjort en "kalenderstomme" som är limmad direkt på kylskåpets ena sida. Eftersom vårt kylskåp är gammalt är vi inte rädd för att skriva på det och använder en whiteboardpenna att fylla i datum och sådant vi behöver minnas. Så har vi också en röd magnetknapp som barnen kan flytta fram för att hålla koll på dagarna.

Kalendern finns nu också i webshopen, vi har den inte i lager än men kan beställa vid intresse. Man bör notera att det finns en risk för att det lämnar lite märken efter pennan och den kan säkert reagera lite olika från underlag till underlag, suddade just ut augusti utan märken men på vissa ställen fick man gnugga lite extra.

11 kommentarer:

Gabriella sa...

SV: Åh tack, jag är helnöjd med mina fynd!

Fint med en kylskåpskalender, man kan liksom inte missa den på morgonkvisten trots att man är trött=)

Annas röda stol sa...

Snyggt och häftigt ställe att ha kalendern på.

mia sa...

Härlig! Kylskåpskalender är ett MÅSTE även i vårt hushåll, men tyvärr passar den här inte in hos oss. Synd :( Borde kanske byta kylskåp ;)

Norrfrids Eija sa...

Jättefiffigt! En sådan kalender skulle jag vilja ha tag på för att få lite koll på vardagen....

Lavin sa...

Sudda ut Augusti utan märken, Oktober utan spår, undrar vilka rester efter December vi då får?

Lundagård sa...

Lavin: :-) och hur månne det går efter några år, fullt av fula kylskåps-sår, då tänker jag som så att det får synas spår av våra levnadsår :-)

Linda sa...

Vad fint, och vilken vacker handstil du har!!

Lantliga drömmar sa...

Snyggt!

...och så fint ni rimmar du och Lavin :)

Elli sa...

Smart lösning att ha koll på schemat!

Kolla gärna in min blogg. Jag ska flytta hemifrån, till ett hus i en liten by här i Skåne. Ni får följa med mig på min resa och i min nya självständiga vardag. http://ellisecho.blogg.se

LIVS LYST sa...

Så fiiin og grattis med nominasjon!

Pia sa...

Ser bra ut! Borde verkligen få system på vardagen, känner att jag hela tiden är steget efter nu när alla ska iväg någonstans på morgnarna. Tack och lov för deltid!

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP