04 maj 2013

Våga fråga!

Nu blir det frågestund! Denna blogg är betydligt mera en bildblogg än en textblogg men jag har inte hunnit producera något nytt spännande bildmaterial så då tänkte jag att vi kunde få till lite text istället. Ni får ställa frågor, om det finns, så skall jag försöka svara i ett kommande inlägg!
(En del svar på frågor hittar ni redan under just den kategorin eller i menyns högra hörn.) 

17 kommentarer:

Anki sa...

Hej, vi håller på att renovera vårt badrum och jag skulle så gärna vilja använda en gammal byrå som underrede till tvättfatet, inspirerad till tusen härifrån förstås, väldigt snyggt! Undrar bara om ni behandlat träet på nåt särskilt sätt för att det inte ska spricka i den fuktiga badrumsmiljön eller funkar det ändå? Tack för en superfin blogg:)

Matilda Blomgren sa...

Ni har verkligen ett av de mest inspirerande husen jag vet! Att ni sedan är så otroligt duktiga och gör nästan ALLT själva gör ju inte saken sämre..

Min snälla pappa har gjutit betongskivor som vi nu har till köksbänk och jag funderar på att behandla dem på samma sätt som ni har gjort här: http://lundagard.blogspot.se/2010/10/hur-vi-har-behandlat-var-gjutna.html

Är lite nyfiken över ytan bara, är den lätt att torka av eller har ni behandlat den med något ytterligare för att få bort envisa matfläckar osv..

Tusen tack för en väldigt inspirerande blogg och för att ni delar med er av allt ni kan till oss andra!

Kram Matilda

where the forest end... sa...

Jag har en knäpp fråga!

När jag kommer in här så föreställer jag mig att texten är skriven med finsk brytning, ska min hjärna fortsätta tänka så eller ska jag föreställa mig rikssvenska? :)

Charlotta

Anonym sa...

Har ni tänkt ordna loppisrace i år?

adina sa...

Vill bara säga att även för mig är din blogg en av de första jag kollar in. Du inspirerar även en sjukpensionerad hemmafru...
Tack!

Ha en skön vår!!!
(Och inbjudan att komma hit står fortfarande kvar...)

Anonym sa...

Tack för en fin blogg. Skulle vilja veta hurdan konstruktion ni har i golvet med värmeslingorna. Hur och med vad har ni isolerat? Hur tjockt? Och har de gamla golvplankorna spruckit alls i och med golvvärmen?
Funderar själv på en liknande konstruktion med bergsvärme, men hittar inga exempel på den rent tekniska utförningen..

Annica Skoglund sa...

Hej,
Har blivit så inspirarad av din mysiga blogg att jag själv börjat blogga. Titta gärna in på www.galenigamlahus.blogspot.com.
Lycka till med både det lilla och stora livet.
Annica

Anonym sa...

En kort fråga, varifrån får ni er inkomst? tack för en snygg blogg!

Anonym sa...

Hej,
Tack för en fin och inspirerande blogg, som alltid är trevlig att följa. Fyndiga garderoben är synnerligen inspirerande. Här kommer mitt bidrag till frågeskörden: Jag undrar hur du/ni sköter om era second hand-kläder och behåller dem i fint skick. Själv kan jag tycka att det är svårt. Tack igen för den fina bloggen.

Titte sa...

JA, här är jag igen och läser när jag borde packa flyttlådor..

Anonym sa...

Hej! Har du prövat allbäcks linoljefärg? Och jämtemot ottossons, vilken föredrar du isåfall? I ska byta panel på huset, och är i valet och kvalet.

Anonym sa...

Hej! Jag tycker mycket om att läsa om ert hus och ert liv. Jag undrar om er smak ändrats under åren? Inredde ni på samma vis när ni först började renovera hus eller hur såg det då ut?

Johanna

Anonym sa...

Jag sitter med mina drömmar inom mig och vågar inte ta steget ut i ren rädsla för att misslyckas eller inte vara bra nog. Vad fick dig att våga leva din dröm? Och har du tips till oss velande varelser?

Ida

Anonym sa...

Hej! Har just hittat er blogg och blir så otroligt inspirerad. Här kommer några frågor:
-Hur tänker du (ni?) när du fotar? Dina bilder är helt underbara. Har du några tips om man (jag) vill lära sig fota så här fantastiskt vackert?
-Hur tänker ni kring vardagen med många barn, egen business, hus att renovera osv. Vad väljer ni aktivt bort? Vad väljer ni till för att få energi? Hur organiserar ni er vardag?
-Har ni några tips för människor som vill välja ett liv liknande ert? Vad bör man tänka på? Vad får man inte glömma bort?

Anonym sa...

Hej! Brukar läsa denna blogg rätt ofta, fast jag egentligen inte är så intresserad av hus och inredning ;) Men det är nåt mer er livsinställning som jag gillar. Jobbar som lärare, men barn som blir uppfostrade på väldigt olika sätt. Funderar mycket över vilken typ av fostran som ger de mest sunda och harmoniska barnen. Så jag skulle gärna läsa lite om era tankar kring detta, ni har ju en del barn! =)

/Pamela

Martina sa...

För en tid sedan skrev du att du samlade på brödklämmor till ett kommande projekt..hur har detta framskridit? Blev så oerhört nyfiken på vad du skulle använda dem till och har väntat på någon form av uppdatering..:)

Anonym sa...

Hej Aja,
får jag behandlar obehandlat stolar bara med linolja?
Gisela

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP