25 september 2013

Tre fina hem


Det finns inte så mycket nytt att bjuda på i bildväg hemma hos oss för tillfället annat än extra råddiga barnrum och liknande så vi tittar in hemma hos några andra istället: Förra helgen blev vi bjudna på mat vid Eirikas, en vackert renoverad gammal bondgård.


Som alltid när jag kommer hem till folk blir jag ivrig och vill fotografera en massa men sen kastar vi oss in i mat och prat, barnen leker och det går allmänt livat till så jag glömmer helt bort att fotografera de bilder jag tänkt. Matplatsen kom i alla fall med på bild.
Familjen håller på och färdigställer vindsvåningen och har satt in gårdens gamla fantastiska ytterdörrar som leder till sovrummet, fodren skall troligtvis bli grönfärgade.


Här är en bild från ytterligare ett mycket hemtrevligt hem. Karin Lindroos som för övrigt levererar mycket härliga bilder har fotograferat hemma hos Husmor Anna. Mönster och färger, möbler och föremål är så charmigt sammanfogade. Titta på flera bilder från samma hem här.


Karin har också tidigare fotograferat hemma hos Malin och Caj så de bilderna tycker jag ni inte heller skall missa, titta här!

4 kommentarer:

Husmor Anna sa...

Va skoj Aja, tack ska du ha för de generösa orden :).

Anonym sa...

Fantastisk pardörr hos Eirikas!

Hanna sa...

oj, oj så fina bilder.
Härligt att titta in här.
Ha en fortsatt fin söndag.
Kram
Hanna

Husbesiktning sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP