27 april 2016

Digitalt kalas

För några dagar sedan fick vi Clara Lidströms och Annakarin Nybergs nyutkomna bok KALAS hem på posten. Barnen har varit mycket förtjusta i de tidigare böckerna BAKA, FIXA och ODLA så den här tog vi tacksamt emot. I går fick jag också träffa författarna när de föreläste i Vasa om digitalt entreprenörskap.


Salen var fullsatt och man kunde se flera glada bloggare som skrattade och nickade igenkännande åt Annakarin och Clara som samspelta levererade en riktigt bra föreläsning om ett angeläget och intressant ämne, ser fram emot att se mer av vad dessa driftiga kvinnor tar sig an i framtiden!

24 april 2016

Österbottens Samlarmässa

På lördagen deltog vi i Österbottens Samlarmässa som ordnades i Bennäs. Mia, Hanna och jag utrustade med vantar och mössor.


Det fanns mycket trevligt att titta på men som försäljare hinner man förstås inte kolla runt så noga. Från denna färgglada plats köpte jag i alla fall en vacker klänning.


Jan Ribbhagen i värderartagen.


Magnus Palm föreläste om Stig Lindberg och hade ett stort lass Retro tidningar med sig.


Här sitter vi trötta efter en lång mässdag, trots att det är en hel del slit med en mässa så är det ändå väldigt roligt att träffa alla människor och det är ju inte många gånger i året som vi packar iväg med våra saker. Vi har också börjat samla ihop saker och rensa i våra förråd för en kommande auktion som vi planerar att hålla i början av sommaren, återkommer med mera information om det så småningom!

19 april 2016

Hjärnan (Känsliga läsare varnas!)

Det var meningen att jag skulle visa bilder från vårt bygge man jag har haft så mycket annat på hjärnan den senaste tiden så det får vänta. Istället får ni se en kohjärna som jag nyligen beställde och hämtade från det lokala slakteriet. Jag skall använda den till ett konstfotoprojekt men kunde inte låta bli att fotografera den lite innan den kommer till användning där jag planerat.


Naturligtvis kan man tillreda den också men kokkonsten har fått stå till sidan för annan sorts konst denna gång.


Jag tycker att den är mycket vacker och fascinerande.




Barnen var lite tveksamma till att förvara den i kylskåpet men vi kunde konstatera att malet kött ändå inte är mycket bättre.


Hjärtligt gärna hjärna.

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP