16 juli 2008

Badkarsbad

Drömmer om vårt badkar som ännu står på bar backe, installerat på rätt plats blir utsikten vacker åker i kvällssol.
Karet är gammalt med emalj i bra skick (förutom några repor som vi själva åstadkommit *typiskt* då det stått flera år i vårt uthus). Sidorna skall vi måla med linoljefärg, vitt eller svart, det är frågan...

7 kommentarer:

Anonym sa...

Vitt, svart, nej vitt...
ghita

Lundagård... sa...

Ja det lutar helt klart åt vitt men svart är en lite spännande tanke, tex. ihop med rutigt golv i svartvitt.

Kamomilla sa...

Vad svårt att välja färg...Kanske kompromissa med grått? ;)
Vårt tassbadkar (med örnklor på klot) föll från traktorskopan och gick sönder... Tur att det ännu inte var restaurerat då, för då hade man ju blivit ännu mer ledsen...

Grinden på glänt sa...

Vilken svår fråga! Fast jag tror jag skulle måla det vitt! Gillar man det inte är det lätt att måla i svart sen. Det är svårare att täcka det svarta med vitt... Bilden med byn i bakgrunden är jättefint tagen!

Den lilla runda kostade 1,90... Det fanns en lite större likadan som var 2,90... De hade jättemycket fint där, men allt var ju inte billigt!

En tripp till Ylivieska tar tid och ofta blir det dyrare än man tänkt, men vi brukar se det som en familjeutflykt! Qvality-time du vet... :)

Hem och Lycka sa...

Najs ny blogg och ett fint kar! Hmm, vitt eller grått säger jag. kram!

maria sa...

Jag säger svart! Det är jättefint med vit in- och svart utsida. Men det beror förstås på badrummet i övrigt, om allt annat blir till exempel beige (men det blir det väl inte?) så är ju vitt mer neutralt. Lycka till!

Tegsta G�rd sa...

Svart, absolut!

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP