14 juli 2009

GÅRDSLOPPIS och lampor


Det blir GÅRDSLOPPIS hos oss på fredag kl. 17-20 och lördag kl. 10-16. (Butiken är också öppen samtidigt.) Vi är några som säljer och trots att vår gård är liten ryms det säkert flera, trångt är mysigt, så om du vill sälja är det bara att höra av sig. Kostar inget, bord och eventuell klädställning går att låna.


Nu har de härliga lamporna kommit som vi beställde från England. Har inte hunnit fota dem än men börjat packa upp lådorna och skall försöka hitta lite takutrymme i butiken. Lampan på bilden är också en trevlig gammal nykomling.

Nu skall jag börja sortera lite saker från våra vindar som skall säljas på gårdsloppisen, och det är inte lite saker jag har att gå igenom, pust, men välkommen att fynda till helgen!

5 kommentarer:

sabina sa...

Jsg kommer! ;)

Lantliga drömmar sa...

Åh så roligt, jag komemr absolut! (om inget annat inträffar!)

Linda sa...

Jag kommer..tänkt faktiskt en kväll att jag inte besökt butiken sedan jul :S så jag kommer väldigt gärna :)

Everyday living etc. sa...

Oj så spännande, vad synd att jag inte bor i närheten då hade jag också kommit. Vilken fin lampa, det är så underbart med lampor. Ha en fortsatt underbar fredag. kram Linnéa

Lantliga drömmar sa...

Hej igen! :)

Har just läst igenom hela er gamla husflyttarblogg, och jag känner bara att "åh, jag vill!" Ja, knaske inte precis flytta ett gammalt hus, det går nog också, men jag tänkte mer på att bygga allt i gammal stil! Mycket jobb, men så otroligt fantastiskt att bara använda gamla ordentliga, ÄKTA, saker och material! Hur ska jag få omvänd min karl! ;)
Säger det än en gång, jag tycker ni är såå otroliga! :)

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP