02 augusti 2009

Rött överallt

Härliga hallontider, det finns mycket hallonbuskar på vår tomt och i år verkar det vara ett bra hallonår, rött överallt. För två år sen kom det inga alls, berodde kanske på att det var tätvuxen skog runtomkring men den är nu ordentligt gallrad.

Nu är också huset helt rött och målat två varv, tusen tack till er som hjälpte till med målandet andra varvet!

Vi har börjat spika panel i storstugan på den vägg där köksinredningen skall komma. Det är så roligt att få börja göra något på insidan som kommer att synas. Hittills har det varit mycket "osynligt" arbete. Panelen har vi sågat i olika bredder, vi fäster den med maskinsmidd spik och sedan skall den målas vit. Resten av stockväggarna lämnar vi synliga.

7 kommentarer:

Lilla huset på prärien sa...

Jag ÄLSKAR det jag ser! Det är underbart vackert och fullt med känsla! Vad tänker ni välja för kök? Eller ska ni kanske platsbygga det?

Kram Jenny

Drömmar och Lycka sa...

Hej! Oj vad det går frammåt för er, det måste kännas roligt. Hallon och blåbär har det funnits massor av här hemma hos oss också.

Ha en fortsatt underbar dag! kram

Parolan asema sa...

Upealta näyttää talon maali, on se niin palkitsevaa kun tietää että nyt se kestää ja kestää ja pitkään ja on vielä terveellinen talo :) En malta kertakaikkiaan odottaa nähdä teidän sisustusta, huoneesta kuin huoneesta!

maria. sa...

Så fint det blir! Kul att börja med sånt som syns! Vi inspekterar på fredag :)

Grinden på glänt sa...

Olika bredder gör ju väggen! Nyfiken på hur köksskåpen börjar se ut..

Hallonplockandet är ganska roligt, det är ju värre när de ska rensas... åtminstone här! ;)

Juanita sa...

Vad fint huset ser ut! Fin röd färg! Å vad gott m hallon på tomten! :) Blir säkert fint inne, d brukar ni ha! Sku vara skoj att komma å titta, men blir nog inte på en stund...

Väntar m nyfikenhet på mera bilder!

Kramar

Tre rum sa...

Det kommer att bli så fint ert hem! Minns känslan (för ca ett år sen)när panelen kom upp på väggen i vårt kök. Skulle nästan kunna göra om renoveringen från början för den känslans skull, men bara NÄSTAN :)
Lycka till med resten!
/Tant Brun

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP