25 januari 2010

Kakla badrum


Vi har byggt fönstersmygen i badrummet som är ordentligt djup, kan alltså till och med fungera som bänk eftersom fönstren är lågt placerade i huset. Mängder av material och tid kommer att gå åt att färdigställa alla fönstersmygar. Vi bygger dem med sju graders vinkel utåt. Att ha nästan en klar är lycka.


Kaklingen är påbörjad. Vi hade fått fyra kakellådor av fel sort och hälften var skadade, hoppas vi får nya. Väntar med iver på att få koppla in kranarna.

24 kommentarer:

Hannasvirrvarr sa...

Ser ut att bli ljuvligt!

Lantliga drömmar sa...

Oj så snyggt det kommer att bli!!

LIVS LYST sa...

HEi!!
For en opplevelse å finne denne bloggen. Jeg vet nesten ikke hva slags ord jeg skal bruke... Men jeg er i alle fall dypt imponert og kjempe fasinert over det dere holder på med. Restaureringen av huset. Det å bo på landet. Denne skjønne butikken.

OIOI. DET ER VÅR DRØM.
Og vi holder på å lete etter det stedet vi kan slå oss ned.

Å komme inn hit og lese hva dere gjør, inspirerer meg veldig. Og jeg har tusen spørsmål jeg gjerne ville hørt med dere om. Dere må jo sitte inne med utrolig mye lærdom etter denne prosessen.

Tusen takk for titten her inne i bloggen deres. Jeg kommer helt klart igjen. Og det hadde vært utrolig flott å komme til deres butikk en gang og bli enda mer inspirert!

Hilsen Liv som har et hjerte som banker for det samme ;O)

My Love My Family sa...

Oj vad härliga fönster det kommer att bli när allt är klart!!! :) Badrummet kommer att bli mycket harmoniskt känns det som .. härligt!

Livs Lyst hade så fin kommentar så jag swisha förbi hennes bloggar och hittade DIN tvillingsjäl ;D Ni skulle nog ha massor att prata om. Hoppas ni får chans till det en vacker dag.

Sköt om dig och hälsa familjen!
Kram, Chriso

Tre rum sa...

Så fint det blir :)
Vilket uselt bemötande ni fick! De som inte kan betjäna kunder borde tänka på att byta jobb. Man kan bli sur för mindre!
/Tant Brun

Louise sa...

Snyggt kommer det att bli när ni kämpat klart men vilket service ni fick, ja service kan man ju inte kalla det... USELT!

Mamsell Lufolk sa...

Vad härligt med djupa smygar, men inte visste jag att det var så mycket jobb med dem. Då har vi väl det jobbet oxå att se fram emot. :)

Alltså vilket bemötande!! De borde stänga och börja med annat om de inte bryr sig mera.

Ser att ni har lakritskrokarna i användning. ;)

Erika sa...

Det där vill man absolut inte höra som kund, den där säljaren har nog inget jobb kvar snart.

Kamomilla sa...

Ni ska nog gå vidare med det där!
Jag undrar vad det var för kedja? Batalande kunder ska aldrig behandlas sådär..

Vilken miss, men tur att mannen din i alla fall fick hopskrapat några lådor... Räcker de?

Bergagårdens Lina sa...

oj oj så fint! Håller med om att fönstersmygar, och även lister och foder, är ett otroligt pyssel i gamla hus... finns ju inte en enda rät vinkel :) tar tid men blir fint!

Lina sa...

Å fy så irriterande! Men fint blir det i ert bad.
/Lina

Rut och Signe sa...

Men jösses vilken jäkla försäljare rent ut sagt! Där ska ni verkligen inte köpa något i fortsättning. Får hjärtklappning av sådana typer.... Men så fint det blir helt underbart med blandningen av kakel, tapet och panel. Jag vill understryka att jag är mycket imponerad! Jobba på ni men glöm inte att njuta av ert vackra hem också! Kram Marie

Lantlig Längtan sa...

Ert badrum ser ut att bli otroligt fint!!...och vilka härliga fönster! Gillar också tapeten! Ja det blir nog ett snyggt resultat :)

Synd att det finns sådana ointresserade och stöddiga försäljare som inte bryr sig om att kunden blir nöjd... Men det drabbar ju ändå dem själv i slutändan. Man blir verkligen irriterad som kund!

Ha det bra!
/Heidi

från denna dag sa...

Super härligt ser ert badrum ut att bli! Blir spännande att se bilder när det är färdigt sen!

Vilken försäljare...tur att det finns andra butiker! ;)

Ha det bra //Ulrika

axebo.se sa...

Åh, vad härligt att ni fått börja inreda! Det är ju det roligaste ju! Mmm, det ser superfint ut i badrummet så här långt - ser fram emot mer bilder! Visa gärna fler bilder på krokarna + de nya svarta kranarna. Lycka till med allt!

Vi har säckat ihop lite här ett tag, men har nu påbörjat arbetet med salen på bottenvåningen. Det kommer att göra mycket när den är klar.

Anonym sa...

Hej!
Ett tips är att gå vidare o ringa huvudkontoret eller be att få prata med butikschefen!Var med om en liknande händelse och butikschefen hittade grejerna inom två timmar...
Ser ut att bli vansinnigt snyggt iallafall!!

färgtrappan sa...

Hej, har ni också snöstorm idag?
Här viner vinden och bilen är helt insnöad...på ena sidan. Men här nere på svenska västkusten är det nog inte allra värst ändå.
En sådan vacker tapet ni valt till badrummet. Det är roligt när man ser lite tapeter och inte bara kakel i ett badrum, lite mer liv.

Ja, tänk vilken tråkig attityd vissa försäljare har, tycker man möter det alldeles för ofta, jag förstår att ni inte vill handla mer i den affären.

Ha en fin onsdag

Karin Lindström sa...

Hej!

Tack för din rara hälsning, jag blev verkligen glad! Så flitiga ni är, de är inte klokt vilket jobb ni lägger ner i huset. Vi har ju gjort samma resa fast för tio år sen. Det var mycket skrapande och målande. Speciellt målande när man bara använder linoljefärg, men så mycket finare det blir. Det ser otroligt fint ut, det du visat. Era pardörrar kommer att bli underbara, och badrummet är verkligen häftigt med tapeten. Nu var det ju tråkigt med kaklet. Ibland har man verkligen otur. Hoppas det löser sig!

Lycka till med renoveringen!
Många kramar
Karin

sabina sa...

Tyvärr ett bemötande man får allt oftare. Att kunden alltid har rätt, stämmer tydligen inte mera!

Sofie sa...

det blir så snyggt!
tack annars för kommentaren om kalendern, det ger mig en liten knuff framåt då jag gått o funderat i de banorna själv:)
allt gott o ha yllesockorna på!
s

Valloittava valkoinen sa...

Tulossa tosi ihanan valoisaa ja tunnelmallista!

Karina sa...

Härligt badrum. Jag vill också göra badrumskåp själv men hittar tyvärr inget gammalt skåp. Jättefint blev det!

Maria sa...

Vi har flera lådor "överlopps" vanligt lite buckligt vitt kakel. knappast samma som ni, men man vet aldrig

C. Tvillingmamma sa...

Oh...jag önskar jag kunde kakla själv jag med...

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP