06 juni 2010

Kvinnor och kakorI höst utkommer boken "Kvinnor och Kakor längs Kyro älv" som jag skall layouta. I fredags fick jag träffa de tretton härliga medverkande tanterna på kaffekalas i glasveranda!

Vi hade också tretton olika bakverk att njuta av. Författaren, fotografen och jag hade hjälpts åt att baka tanternas favoritkakor, jag kan bara konstatera: jag trodde jag var bra att baka men Margits bomullskaka var inte det lättaste!

Mer info om boken hittas här.

13 kommentarer:

Helen sa...

Så mysigt! Jag reste tillbaka 40 år i tiden och mindes när jag följde mamma på kafferep till grannfruarna. Minst sju sorters kakor fanns det på faten, och det var så gott. :-)

Kram!

Kamomilla sa...

Åh vad härligt! och vilket spännande uppdrag!!

Kristin sa...

Hei!!
Det er virkelig moro å se hvordan dere pusser opp dette flotte huset. Steg for steg.... Mange fine detaljer, og fint materialvalg. Dere er virkleig dyktige :-)
God søndag!
Kristin

Lantliga drömmar sa...

Vilken härlig bok och underbara bilder!!

Sitter och suckar över ert fantastiska kök i inlägget under också! Jag vet inte vad jag ska säga, det är bara så vackert, så underbart fint, ett riktigt drömkök!!

klipposfia sa...

hej å tack för senast! så roligt att få se er alla igen:) vilken "gullit" projekt du fått:) tanter och kakor hör ju som bara ihop och blir något nästan magiskt tillsammans:)

MrsUniversum sa...

Å vilket roligt jobb du har med boken. Och bilderna är mycket vackra, den översta med kaffepannan för kokkaffe i förgrunden tilltalar mej enormt!

Livs Lyst sa...

Så herlig! Så gøy!! Skjønne gamle tantene ;O)

Liv

Lilla huset på prärien sa...

Åhhh underbart!!! Jag älskar tanter - de är så vackra och härliga. Jag älskar kakor också så det kan ju bara inte vara fel! Den boken - ska den säljas i Sverige också? :)

Så vackert du har gjort det här på bloggen!

/ J

Maleviks Rosenträdgård sa...

hihi...vilken nostalgi....mysigt :)
Håkan

Drömmar och Lycka sa...

Hej! Vilken mysigt uppdrag. Låter jätte trevligt med kakor, kaffe och tantvisdom :) Tänker på min underbara mormor, hon skulle gilla detta.

Ha en underbar dag! kram kram

itsallvintage sa...

men åh så underbart! så fint att få jobba med ett sådant projekt, munnen måste le hela tiden?! /Annika

Mitt Egnahem sa...

Yummie! Kakor och tanter, fin kombination. För övrigt ser det ut som ni snart kan ställa till med kalas i Ert fina hus!!! HUJ vad det går framåt. Och riktigt vackert blir det också. Golven- snyggt, Köket-Trivsel! Lycka till m alla projekt MVH fr Värmländska Mitt Egnahem

Book hotels - pensions - rent rooms - holiday homes - studios - accommodation - private houses sa...

Underbar bild, väcker minnen. Jag undrar om jag skulle kunna få använda denna bild till ett projekt jag håller på med (givetvis med hänvisning till er) http://mindfulnessmatprogram.se

Varma hälsningar,
Annika

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP