13 mars 2012

Vila


Vår bästa dator har kraschat vilket har gjort att det har blivit en liten vilopaus från både bildskapande och dataarbete. Som tur är har vi haft all information säkerhetskopierad och imorgon borde vi få en ny hårdskiva.

Ibland kan jag hoppas att hela internet skulle krascha totalt. Det är väldigt skönt att vara offline en lite längre tid än bara några timmar. Men en värld med kapad uppkoppling till det virtuella skulle säkert bli mer kaotisk än man kan tro. Vilken konstig värld denna datastyrda informations- och kommunikationsplats ändå är. Så fantastiskt på många sätt men baksidorna har vi säkert inte sett så mycket av än.Bilderna är från vår gamla ännu okraschade dator och den enda gemensamma nämnaren är att de är fotograferade i mars för två år sedan.8 kommentarer:

Lev Vackert sa...

Lördagen den 19/5 från kl 12.00 Blir det äntligen av!

Vår första bloggträff i Lev Vackert Huset! Vi hoppas att så många av er som möjligt kan komma och träffas! ÅÅÅHHHH så skoj!

Föranmälan ska göras tillvitromantik@gmail.com samt en förskottsbetalnings ska göras i samband med anmälan. Detta så att vi kan bjuda på god Kycklingssallad, kaffe, dryck och kaka. Kostnad 135:- Vi håller stängt på övervåningen av huset så att vi till en början kan lära känna varandra där och ha lite lotteri och liknande. Vi kommer också kort presentera hur det gick till när vi förverkligade vår dröm om böckerna och butiken. Sen är det givetvis fritt att röra sig i butiken. För er som kanske vill sova kvar finns bra möjligheter bara ett stenkast bort. Se under Fliken Om Kristinehamn på www.levvackert.se Kram Petra www.romantiskahem.blogspot.com och Ingela Broling www.inspirationivitt.blogspot.com

Vintage House sa...

Hej vännen
Det är skrämmande hur speciellt jag är av dator och internet....
brukar dock bli pauser under sommaren....
härliga bilder
kram
sandra

Svenja sa...

very pretty pictures. :)
i hope your computer will be work perfect again soon..
i couldnt imagine a world without the internet anymore.. but sometimes its also nice (and important) to get away a couple of hours :))
hugs, svenja

Carolines vardagsliv sa...

Härliga bilder du tagit, igen (ävenom en del var gamla) fint fint!! Lycka till med att rädda datorn och visst är det skönt att inte alltid kunna vara anträffbar ;)

Ninette sa...

Hoppas ni får datorn fixat snart! Jättefina bilder du tar, vad skönt att ni har backup på alla bilder! det borde vi också fixa, bävar ifall det händer här också...
Konstigt hur snabbt man har vant sig vid internet f örresten. Nu är det svårt att tänka sig att leva utan det.

nordingården sa...

Mars för två år sen känns lika aktuellt i dag för du är en guru i ämnet;) Alltid lika fina läckra bilder, ja visst kan man känna så ibland, datorer tar så mycket tid men det är endå en värld man inte vill leva utan och jag hoppas DU får ordning på din dator snart, din blogg är beroendeframkallade!!! Mari.

millandante sa...

VILKA BILDER!!! Wow:)
Mindre wow för datorer som ger upp, även om det är wow för själen med ett break:)

Cia sa...

Vilken underbar klänning!

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP