25 april 2012

Roadtrip till norra SverigeTillsammans med Hanna är jag snart på väg till norra Sverige, det blir mest loppisbesök, loppisbesök och loppisbesök. Ifall det är något annat som vi inte behöver missa i trakten kring Luleå med omnejd så tipsa gärna.
Om du Luleåbo som ville ha en zinktunna läser detta, hör av dig, jag tappade bort din mail då hela vår mailkorg kraschade för ett tag sedan.

12 kommentarer:

Fröken Fräken sa...

Jag säger bara, välkommen till stan!
Jag har ett tips på ett överskottslager, fast det är i Sangis (alldeles vid E4:an, omöjlit att missa!) Är ni på väg hit för den stora fyndmarknaden på lördag?

Norrfrids Eija sa...

Bilden får mig att tänka på filmen Thelma och Louise - inte utan mina solglasögon! Välkommen över gränsen! Norra Sverige är någonting man verkligen borde utforska, roadtripparna går ju fortfarande för det mesta söderut för oss! Bra att du skriver om de små guldkornen till loppisar i norra Sverige!
Eija

Anonym sa...

När ni ändå är i Luleå-trakten...
Tips 1: Pingstkyrkans returidé secondhand i Boden. Mycket grejer och bra priser - man hittar alltid något att köpa!
www.returide.se

Tips 2: Inte så långt från Pingstkyrkans secondhand finns Retrocafét. Passa på att fika hembakat och titta på galet mycket retrosaker! Det är så mycket saker så man missar säkert hälften av inventarierna. Hett tips för retroälskare!
www.retrocafe.se

Mvh/fd. Boden-bo

Lundagård sa...

Tack, tack, tack för tipsen! :-)

Hannasvirrvarr sa...

Ååh, vad fint med tips. Blir riktigt ivrig nu! :)

Emma sa...

Ha en härlig roadtrip! :)

Krutrut-Lisa sa...

https://www.facebook.com/pages/Arcus-Fyndmarknad-Sveriges-st%C3%B6rsta-fyndmarknad/393881170140?sk=wall&filter=12

Anonym sa...

Boden är secondhand-tätast i Fyrkanten. Torsdag är Pingstkyrkans Returidé, Röda korset, Veckans Allehanda, Antikboden och Kommunens återvinning öppna. Fredag allihop utom Returidé. Lördag allihop utom Veckans allehanda. Sök på hitta.se för exakta adresser. Stans trevligaste kafé heter Hanssons och ligger vid torget. Alla vet var det är.

Sofie sa...

Om ni skulle vara sugna att ta er ytterligare 5 mil söderut, till Piteå, så har vi ett par trevliga secondhand här också :) Den ena, Röda Korset (Kupan), vid stan och det andra, Repris, i Öjebyn. Men Luleå har fina secondhand med (och såklart större utbud) och jag tror ni fyndar mycket bara där :) Ha så trevligt!

Kram, Sofie

Viivi sa...

Jag skulle vilja se massa bilder från Norbotten!

Fru Z sa...

Åååh vad härligt!! Vill så gärna osså göra en sådan raodtrip och en massa fynd :) Have fun!!

Anonym sa...

Morjärvloppis ett absolut måste då man åker norrut:)

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP