12 maj 2012

Skåpa


Hela eftermiddagen och kvällen har vi skåpat. Tömt skåp, flyttat skåp, målat skåp.Skurat skåp, byggt skåpsockel, listat skåp.
Slipat skåp och som nattprojekt skall jag börja måla det slipade skåpet.

Det är ju kvisten vi skall bygga förstås men vi lyckas aldrig hålla oss till ett projekt. Det skulle förstås vara det bästa att försöka slutföra en sak innan man börjar med något annat, men ingen av oss lyckas arbeta på det sättet. Förr eller senare avslutar vi nog det vi håller på med, oftast senare eftersom det är så mycket som pågår samtidigt. Nu när vi har skåpat på har vi också blivit ivriga över att börja bygga köksskåpen. Vi har en gammal köpmansdisk som vi skall utgå från och bygga in.

På Norrfrid håller de också på att bygga ett härligt kök av återanvänt material, mycket inspirerande, titta här.

10 kommentarer:

Kamomilla sa...

Härligt att höra att det finns andra som har tusen bollar i luften. Vi blir också färdiga med något, alltid nu som då, men mest är det just det att det är många projekt igång på en gång. men då kan man ju välja efter väder och humör!!

Norrfrids Eija sa...

Det ser ut som ett mycket spännande projekt, och med er smak och kunnande lär det inte bli fel! Visst är det bra att kunna välja projekt efter dagshumör och väder. Idag blev det färg på kökshörnan hos oss, sista varvet innan listverket ska målas! Är så nöjd för det blev bättre än väntat. Och kostade nästan ingenting! Nu har vi blodad tand inför nästa hus, där inget nytt kommer över tröskeln! Det ska vara gratis eller nästintill, en utmaning alltså!
Ser fram emot kommande inlägg från både kvistprojektet och köket!
Eija

Vintage House sa...

hej
underbart att återanvända gammalt och det blev endel i vårt kök med som börjar närma sig slutspurt:)
alltid lika roligt att se era byggprojekt man blir så inspirerad...
hoppas du fick lite nattmålat.
go söndag
kram
sandra

AnnaA sa...

Själv förstår jag inte hur de klarar av det, de som bara gör en enda sak tills den är klar... :)
Ska bli spännande att se hela skåpandet klart, det blir väl som vanligt finast. Ju.

ceciliegrut sa...

Herregud så flinke dere er!
Det der blir garantert knallfint!

:)

Eija sa...

Hienoa tulee :) Tuttua meillekin tuo että on monta rautaa tulessa yhtä aikaa..olisi tosiaan fiksua keskittyä yhteen asiaan kerrallaan mutta minkäs sitä ihminen luonnolleen voi :D
Olen kerännyt listaa kivoista blogeista omaan blogiini, voinko lisätä teidän blogin sinne?

Lavin sa...

Man får bejaka den man är och ta kaoset till den bekvämliga gränsen, så länge ens kaos inte går över någon annans gränser så är det bara att följa lusten och ta upp penseln och hammaren där man så känner. Sen kan man öva på att hitta lusten att slutföra!

Anonym sa...

Här sitter jag nu i purmo och kan inte släpp din blogg !!! Den är bara för ljuvlig !! Och vilka fina bilder och ja jag älskar allt !!! Det slog mig tidigt, var finns detta underbara hus ? Och sen fick jag syn på namnet purmo på flera ställen.. Och även en av dina söner såg så bekant ut.. Det slog mig att honom har ja sett på standardmatch vid åvallen !! Kan inget annat än hylla din blogg och fråga, var finns ni ? Var kan ett sånt fint hus som ni har finnas. Verkligen ett dröm hus !! Jag blir sååå inspirerad !!

Lundagård sa...

Anonym: Nämen så roligt att en Purmobo har hittat hit! :-) tack för dina fina ord! Vårt hus finns i Sisbacka på Stenbrännvägen.

Linda sa...

Vilka härliga bilder, och härliga skåp! Låter lite som mina projekt det där, börjar på flera saker samtidigt. Men det är ju så roligt att få variera sig lite! ;)

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP