31 augusti 2012

Gloria Blog Awards 2012


Tidningarna Glorian Koti och Glorian ruoka&viini ordnar för första gången i Finland blogg-galan Gloria Blog Awards 2012, Finlands bästa och populäraste mat- och inredningsbloggar belönas i sex olika kategorier. Till vår glädje och överraskning så har vi blivit nominerade i två kategorier, vackraste inredningsblogg och läsarnas favoritblogg!

En jury väljer ut vinnarna i alla kategorier förutom "läsarnas favoritblogg", där kan vem som helst rösta. Förstås blir vi väldigt glada om ni vill rösta på Lundagård, det kan ni göra här.
(Bland alla som röstar utlottas tio stycken helårsprenumerationer på en Gloriatidning.)Och så några nya bilder efter att vi har möblerat om lite, vi har flyttat det här gröna bordet från köket till arbetshörnan.Flytten av det gröna bordet innebar att vi fick utrymme för att ta in den gamla butiksdisk som skall utgöra grunden för den köksinredning vi skall bygga. Fyra lådor är klarmålade och de åtta resterande återstår. När vi bygger resten av köksinredningen kommer vi att flytta disken en aning men för tillfället passar den bäst här. Vi kommer att göra en ny bänkskiva som täcker in hela bygget sen, om vi gjuter skivan eller tillverkar den av gamla golvplankor har vi inte bestämt ännu.Jag har målat beslag till köpmansdisken och plockat fram porslinsskyltar som vi skall fästa ovanför handtagen.
I kökets andra sida har vi flyttat runt på lite smågrejer och så har jag satt linnetyget jag köpte på Juthbackamarknaden på vår sittbänk i köket.

15 kommentarer:

Johanna sa...

Ert hem ger mig gåshud! Har följt er på bloggen länge och kommer absolut rösta på er!

Kramisar Johanna

Malin sa...

Hurra, vad jätteroligt! Ni fick min röst, genast. Så klart.

Anonym sa...

oj, skulle gärna rösta på er Lundagård-blogg men förstår inte finska. Hoppas att ni vinner ändå!! Lotta

Jojo sa...

Ni fick även min röst! :D

Annas röda stol sa...

Klart jag röstar på er, Har följ er blogg länge,alltid lika kul att kika in. Ha en trevlig helg.

Fru F sa...

Röstar också så gärna på er! Alltid något vackert och inspirerande att se på. Och grattis till nomineringarna!

Ninette sa...

Grattis! och vad fint ni har det hemma - arbetshörnan är to die for!

Lantliga drömmar sa...

Grattis till nomineringarna! Har röstat på er! ;)
Ert kök är underbart, jag bara njuter av att se era högar med porslin, den gamla mörka stockvägen, sitthörnan, ja allt! Vill bara slå mig ner och andas in allt!

Mamsell Lufolk sa...

Grattis, det var ju kul! Nu haver jag röstat, nu haver jag röstat.

Sa igen åt Hassi igår att ni har det finaste hem jag någonsin sett och troligtvis kommer att se och han höll med mig om det. Oslagbart, helt enkelt!

Linda sa...

Grattis grattis till nomineringarna!:) Så roligt!

Britt-Mari sa...

Tänkte rösta på denna fina blog men det står "Tilaa lehti" under fältet där man fyllt i sina kontaktuppgifter? Har ingen lust att beställa en tidning för att rösta, eller har jag missat nåt?

mvh B-M

Lundagård sa...

Britt-Mari, roligt om du vill rösta, ser att det lite längre ner under röstningsformuläret står "tilaa lehti" men den knappen skall du inte trycka på, naturligtvis behöver du inte beställa någon tidning. Ovanför den knappen så finns en blå kanpp till höger där det står "äänsetä". Då du fyllt i namnet så är det bara att trycka på den knappen.

n o r d i n g å r d e n sa...

Åh, älskar din stil och din blogg, du är fenomenal! Självklart ska du få min röst! Gud så snygga tapeter de hade i mitten av 60-talet, i af de grå du visade upp, mycket snyggt! mari.

Petra sa...

Ja det tycker jag;) Skogen är livet,) Jag önskar dig detsamma tjej! Allt gott/ Mvh Petra
Ps! Jag gillar verkligen den där grönfärgen på bänken;)
Vackra bilder!

Meis Ideis sa...

Thank you for visiting my blog and leave a comment. I look in to you for a long time, always with pleasure. I gave my vote for you, correctly I hope - I do not know Finnish :)
I send greetings to your delightful family,
Marta

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP