20 augusti 2012

Juthbackamarknaden 2012


Vi anlände till Juthbacka på torsdag kväll för att ställa i ordning inför årets marknad. Hanna hjälpte oss med packandet.Här kommer några bilder från vår marknadsplats.Förutom att marknaden är årets bästa fyndplats så är det lika roligt med den sociala biten, att träffa marknadsbekanta från tidigare år och alla andra trevliga människor.
Eva och Malin var på plats.Anna hade köpt detta underbara värmeelement från Arabia med texten "Får ej övertäckas/Ei saa peittää" upptill. Bara femton euro.När man säljer hinner man förstås inte titta runt så mycket men några varv blev det i alla fall. Härliga retroklänningar fanns på ett ställe och den gröna metallställningen övervägde vi att köpa men den fick stå kvar och vänta på någon annan.Det började skymma.
Och marknaden fortsatte in på sensommarnatten.
Mina inköp kommer i nästa inlägg.

12 kommentarer:

n o r d i n g å r d e n sa...

Åh vilken härlig marknad, man blir sugen bara av dina bilder!!! Läcker du var i den blå fyndklänningen nedan, ja, som alltid! Ha en skön sensommar! mari.

Johanna sa...

Åh vad mycket fint, så färgglatt och roligt:)

Kram Johanna

Christina sa...

Tänk att jag helt missade att ni var där. Men jag tror att vi inte alls gick åt det håll där ni stod, för där var så mycket folk just då.

Helinä sa...

:)

Gabriella sa...

Så härligt det ser ut, mysigt!

Malin sa...

Haha, vad kul, Caj och jag stod också och höll i samma gröna ställning men lät bli att köpa den. Vid samma stånd fanns också en stringhylla för 15€, men vi lät den ligga kvar eftersom vi inte har nånstans att hänga den. Köpte du den?

Lundagård sa...

Malin: Stringhyllan missade vi eller så hade de ännu inte plockat fram den då det var torsdag kväll. Du skulle ju ha köpt den till oss förstås! :-)

Marie sa...

Och jag letade och letade efter er, men gav sedan upp i värmen. Så fint som det ser ut här måste jag nog ta en tur till Purmo istället :)

Maja sa...

Åh, så härligt det ser ut!!

Anonym sa...

Väntar du barn :)

Sofie sa...

Den klänningen du har på juthbackabilden, är det den du berättade om? Fin är den hur som helst!
Roligt att följa era eskapader. Och fantastiskt snygg kvist!
Hälsa guuben!
Kram

Anonym sa...

fasen vad mysigt det ser ut:)
Jag är uppvuxen på landet och saknar det ibland..inget slår sommar i trädgården med äppelträd:)

ha de gött

LOVE Maria på inredningsvis

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP