29 mars 2015

De fina fem


De är så stora nu och roliga att prata med. 


De har en massa idéer.De håller på med en hel del äventyr.


De är allmänt finurliga.


De stökar ner i huset något oerhört och föräldrarna är inte sämre. Jag har belägrat köksbordet i flera dagar med symaskin, tyg och läder. Köksön har haft sitt sedvanliga berg av papper, pinnar, skruvar, korkar, nycklar, mat, blommor, böcker. Golven och möblerna är lekplatserna och klädförvaringen hittar man överallt. Sådär kan det ibland vara i veckor och då har jag inte fotograferat det värsta. Hur som helst är det rätt hemtrevligt ändå och det syns att det händer saker och levs. Ibland är det tröttsamt att bo i röran men då får man rycka upp sig och städa, vilket vi också fick anledning till i helgen då vi har haft tolvårskalas och Österbottens byggnadsvårdsförening hälsade på. Och varje gång man lyckats röja upp lite tänker vi "nå nu skall vi minsann se till att småstäda hela tiden för att hålla ordning och sätta var sak på sin plats" men om någon dag igen är det lika förfärligt härligt som vanligt!

11 kommentarer:

Carolina sa...

Vad härligt och tacksamt över att du visar verkligheten! Det blir i längden så tröttsamt med alla perfekta inredningsbloggar helt utan stök ;) Och vilka fina barn ni har! Ha en fin måndag!/C

Villis sa...

Teillä eletään täyttä elämää, ihan parasta aikaa elämässä! Mukavaa Pääsiäisen aikaa koko poppoolle!

Sarah sa...

Fina barn och underbart hemtrevlig röra. När jag besöker människor som har det så där då trivs jag som bäst, ett levande hem! Tänk när den dagen kommer då ungarna är utflugna, skorna står på rad och kläderna hänger prydligt på sina krokar..då garanterar jag att det kommer kännas tomt! Önskar man fick se lite mer sådana här bilder på bloggar och andra sociala medier ☺️

maria sa...

Det tar så snabbt att skapa ett kaos :-)

Ja, dina barn växer så det knakar. Måste ju kännas konstigt att titta uppåt då man samtalar med sitt barn (antar att den äldsta killen snart växer förbi sin mamma)

Maarit sa...

Vau, härligt att nån annan har ett liv också:) Tänk hur vi kommer att sakna det här livet med legobitar, kläder, pafflådabygget, muggar och mutter nån dag!

Juanita sa...

Fina bilder av era fina barn! Oj vad de växer :)
O vad härligt att höra att ngn annan oxå har saker på fel ställen ibland!
Påsk-kram till er

Lantliga drömmar sa...

♥ Finfina barn! Och ja, skönt att se det verkliga livet, men samtidigt blir jag alldeles matt... Du vet ;)

Anonym sa...

Hej! Ert hem är fantastiskt med och utan stök, tack för att vi får titta in lite då och då! Jag undrar om de vackra lamporna som hänger över matbordet - jag menar Sybordet! - vet du vad de heter eller om de går att få tag på?

Hälsningar,
e

Sabina sa...

Helt underbart! Barnen och stöket. Det är så det ska vara!

Michelle sa...

Åh vad underbart er hem ser ut! Stöket gör det bara mera hemtrevligt!

Lundagård sa...

Anonym: Lamporna är gamla och har hängt i en skola, hittar ingen märkning på dem så vet tyvärr inget mer om dem...

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP