03 maj 2012

Resans loppis- och auktionsfynd


Inköpen då. Förut har mina auktionsbesök ofta resulterat i att vi behållit hälften själv av det inropade fast tanken i första hand har varit att köpa nya produkter till butiken. Nu märker jag att det har svängt. Vart efter att vårt hus har fått flera rum klara inser vi förstås att det inte ryms in hur mycket möbler och saker som helst, vi har redan allt vi behöver och mer därtill. Så denna gång köpte jag nästan allt till butiken.Det mesta på de här två översta bilderna kommer ni så småningom att hitta i webshopen. Porslin och glas sätter vi tyvärr inte ut så ofta då det alltid är en större risk att sådant går sönder i transporten.Tre vintageplagg på väg till klädstången i butiken. Den grå klänningen köpte jag av en äldre dam som hade köpt den i Frankrike och berättade att hon hade gjort mycket roligt klädd i den klänningen.Några klädesplagg köpte jag också åt mig själv. De flesta såg oanvända ut och alla är alltså
från loppis, vi gick förresten inte in i en enda "vanlig" butik förutom ICA.De här skorna är från 60-talet och har tillhört tant Elna i tiderna. Kuddar har vi lite för mycket av men den lilla gula med gröna pärlor kunde jag inte motstå.
Ups, det blev faktiskt ännu en kudde till, i guld. Dessutom ännu ett par skor, julgransljus, tre glas och färgglada plastkulor.

10 kommentarer:

Christina sa...

Ni verkar ha haft en riktigt bra resa, speciellt i fyndväg. Den svarta pinnstolen blev min favorit. :)

Franka sa...

Vintage PUR!!!

♥ Franka

Kitten sa...

Åh, teakmöbler <3

Carolines vardagsliv sa...

Vilka fynd!! Verkar verkligen som ni hade en toppen resa - cant wait att kika in i din webshop :)

linnea-maria sa...

Vilka underbara fynd ni har gjort! Åhh! Nu blev jag nostalgisk när jag såg kudden med de små pärlorna. Precis en sån hade min mormor i soffan och jag låg alltid och pillade på de där vecken och pärlorna och undrade hur man hade lyckats få ihop det så fint.

sara sa...

Urfina saker :)
Vad är det för pris på nattduksbordena i teak och bordet som dom står på på bilden? :)

Anna sa...

Jätte fina fynd! Badrumsskåpet ser intressant ut. :)

jenni sa...

Ååh, tant Elnas skor är underbara! Roligt när man vet lite om sakers ursprung. En klänning som varit med om mycket roligt tar man gärna på sig. Har själv också märkt att jag inte köper lika mycket på loppis längre när huset börjar vara färdigt möblerat.

MrsG sa...

Alldeles underbara fynd! Skulle helst komma på momangen och fynda i er butik! :) Svarta pinnstolen samt glasen är definitiva favoriter. Jättehärlig blogg också, ett riktigt glädjepiller som piggar upp vilken dag som helst!

malla sa...

Massa fina möbler å bästa hushållsassistenten! :)

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP