12 december 2008

FavoriterDetaljer är intressanta!
Vår nyaste favorit är ett spikhuvud som det finns massor av användningsområden för där man önskar att det skall se ut som om man använt sig av en äkta gamla smidda spikar. Såklart använder vi oss också helst av den varianten men på alla ställen är det kanske inte möjligt. På bilden ser ni t.ex. vårt nybyggda räcke till butiken som vi snabbt skruvade ihop och för att dölja de fula skruvskallarna slog vi in ett spikhuvud. De finns till salu i butiken och även den gamla apoteksskylten överst. Tyvärr inga fler ännu av den sorten men fler apoteksrelaterade saker är på kommande.Smycken är under produktion. Det på bilden är sålt men dylika är på gång. Gör sällan flera exakt likadana utan de blir ihopplockade av material som är samlat under en längre tid.

Bebismobil, krimskramsdekoration, fågelskrämma eller något annat fiffigt.

Längst ner till vänster en minnestavla.I ett litet hörn har vi en hylla med inredningstidningar och böcker som man kan sätta sig ned att bläddra i för att få inspiration.

8 kommentarer:

MW sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
En vit vardag sa...

Underbart! Vad finurligt och mysigt med en inspirationshörna! Tänk vad mycket man kan få plats med på en så pass liten yta. Ni är så duktiga! :)

Galleri MochB sa...

Mobilen var jättefin! Så det är väl lite nedvärderande att kalla den en fågelskrämma, fast varför inte om den fyller sin funktion...:O)

Lantliga drömmar sa...

Vilken smart grej! Låtsas-spikhuvuden, såå snyggt!!

Ha en skön helg!

P.S. Efter att dagligen i 3 (!) veckors tid smetat in 5 l framsidan på förrådsdörrarna ger jag nu upp! De drar i sig hela tiden, men nu struntar jag i dem, nu får de torka, sen gör jag baksidan, och så på med färg! Är det okej? :-)

Bergagårdens Lina sa...

Vilka fina skyltar! Helt underbara!
Spikskallarna var inte så dumma och såg faktiskt ganska äkta ut... kan nog tänka ut några ställen där jag skulle ha användning av såna!!

Ha en trevlig kväll!

Interiörboden sa...

Vilka vackra bilder!!
Man får så mycket inspiraton från dig!!

Trevlig 3:e advent!!

Kram Sandra

sabina sa...

Jag gillar era fiffiga lösningar! Som spikhuvudet t.ex!!! :)

Anonym sa...

Er affär ser så mysig ut... skulle måsta besöka den... :)

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP