17 november 2009

1920-tal, vackert och mörkt

1920-tal

I dessa mörka tider är det extra roligt med fest, i helgen firande vi våra vänner som är/blir 30 år, de bjöd till fest med 1920-tals tema! Det var riktigt skojigt, gästerna och vackra värdparet hade verkligen satsat på sin utstyrsel vilket bidrog till feststämningen.

Vi som intresserar oss för "gamla tider" gillade såklart temat. Innan festen tittade vi igenom gamla fotografier som vi hittat i vårt hus, mycket intressant att studera människornas klädsel och hur de ofta klätt upp sig inför fotografering.

(För er som inte känner mig: är blond på riktigt men valde den lätta vägen vad gäller håret och använde peruk=rolig förändring, känner knappt igen mig själv på bild!)
När vi har tak och bättre belysning denna vinter vid bygget blir det oftast lite längre arbetat på kvällen. Så här vacker kan utsikten vara där när mörkret lägger sig.

17 kommentarer:

Rut och Signe sa...

Vad roligt att få klä ut sig. Ni är ju urläckra i era kläder. Blev lite full i skratt då jag nyligen lagt ut bilder från 20-30 talet på min blog från hur det såg ut hos oss för länge sedan. De som är med på bild påminner om er. Kul liknelse! Kolla får du se, Marie

Anonym sa...

Oj!! Aja jag hade ALDRIG känt igen dig om du inte förklarat att det var du! Vad fina ni var! Och vacker byggplats har ni också, njut av dedär landskaps-vyerna, utan att en massa höghus står ivägen...

-Johanna S

maria sa...

Tänkte meddetsamma att du borde ha visat en bild av dej sjäv.....och så läser man längre ner att det är ni på bild!! WOW, vilken förändring....kändes säkert roligt att bära mörkt, lockigt hår då du är van med ljust,rakt och långt :O) och vilka snygga kläder ni hade också!

Juanita sa...

vad skoj m fest! Verkar ha varit skoj! Kul om alla satsade på utstyrseln! Fina var ni!
Kramar

Anonym sa...

Riktig coolt och läckert!
Och du är en riktigt snygg madam i svart... fast jag kan lova att jag hade dock inte kännt igen dig. Trodde först att det var någon av de andra gästerna :)

Vilken härlig festide´ - gillar!

MammaMonica sa...

Nejmen, vilken förändring! Inte heller jag hade gissat att damen på bilden är du! Fint!

Parolan asema sa...

Aivan mahtavat asut! Upea juhlien aihekin, vau vau vau! En kyllä aivan tuohon viereiseen kuvaan meinannut verrattaessa tunnistaa :) Kaunis on myös maisema, aivan postikorttimateriaalia.

Sofie sa...

vad snygga ni e!!!

Lantliga drömmar sa...

Nej så häftigt! Kände igen gubben din, men hur jag än tittar kan jag inte tro att det är du på bilden! Vilken förändring, och säkert kul att få klä ut sig och bli någon "från förr i tiden" för en liten stund! :)

Everyday living etc. sa...

Hej! Åh vad roligt det lät med 20-tals tema :) Så fina ni måste varit. Härligt att se hur det går frammåt för er med huset, varje gång du visar en glimt av era projekt blir man så inspirerad.

Ha en fortsatt bra kväll!

Nettan sa...

Intressant att läsa om någon annan som också bygger hus! :) Jag lär kika in här ibland!

klipposfia sa...

Nämen oj så kul! sånt borde man göra oftare! Där lurade ni många ha haa!

Lilla huset på prärien sa...

Ja vilken härlig festidé!! Jisses vad roligt - äääälskar bilderna på er, de är helt suveräna! Varför blir aldrig jag bjuden på sådana roliga fester!?? Måste nog fixa en själv :)

Kram Jenny

Annika sa...

Vad lustigt, jag har precis beställt ett porträtt i 20-talsstil. Det ska bli så kul att få det. det var här jag beställde det utifall någon annan skulle vilja ha ett historiskt porträtt
http://www.post-art.se/

maria sa...

Hade ju tur när jag efterlyste pardörrar sist via radio vegas efterlysning....tror inte det skulle lyckas två ggr, men man vet ju aldrig! Gamla är ju så mycket vackrare än nytillverkade :O)

Om du skulle dyka på ngr kan du ju höra av dej, du som säljer allt möjligt fint och får tag på det mesta :O)

Gnistrande snö sa...

Wow så tjusiga ni är och wow vilken fantastisk skymningsutsikt!!!

Så kul med 20-tals tema, det är en så vacker epok modemässigt. Och den där skymningsutsikten den ser ut som hämtad ur en saga, med de vackra hustaken och tornen vid horisonten.

Krisses hantverk sa...

Vad superhärliga ni ser ut!!! Men det gör ni ju annars också så...

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP