06 december 2009

Vindsbygge x 2Vid bygget isolerar vi på vinden så värmen skall hållas bättre på plats där nere när vi så småningom kopplar in värmepumpen.
På vinden där vi bor nu har högarna av allt möjligt växt till berg och vi har fixat ett golv för att få bättre ordning + att vi rensat ur ett rum och byggt enkla lagerhyllor för att få bättre plats med butikens lagervaror.

13 kommentarer:

MrsUniversum sa...

Oj, va kul allt ser ut att vara. Barnen får ta plats och hjälper till... Slutresultatet kommer att bli bra och då är böket nästan glömt!

sabina sa...

Roligt att ni snart kan koppla in värmen i ert nya hus!

Everyday living etc. sa...

Hej! Oj vad det händer saker hos er, vilka underbara bilder du bjuder på. Sitter och ler, barnen måste tycka det är roligt att få vara med det :)

Ha en fortsatt underbar måndag!

klipposfia sa...

Men va skoj, att ni åxå snart får sätta på värmen:) man blir så ivrig då det ändar lite i byggskedena, man får liksom ny energi på nåt sätt! Vi hoppas snart få sätta fast golvena med sågspånet i för man får lite nervsprätt då det är lika mycket i soffan som där uppe nästan:)

Krisses hantverk sa...

Ni hinner nu med allt också...god fortsättning på adventstiden !

Kamomilla sa...

Åh ni har sån fart på! Jätteduktiga är ni!

Rut och Signe sa...

Helt underbar bild på barna i full action. Härligt! Ni är otroliga med er fart på renoveringsjobb. Inspirerande att se dett projekt växa fram. Kram Marie

Lantliga drömmar sa...

Det är underbart att få se hur pojkarna är med er hela tiden och leker när ni jobbar! Säkert otroligt kul att köra traktor och bil där i allt spån! :)

maria. sa...

Fick en flash-back till vår vind i Staffansnäs när jag såg städ-behovs-bilden! Otroligt hur det kan samlas så mycket grejer på ett så oorganiserat sätt bara för att man har en vind. Men det är lite skönt också, att bara hiva undan allt man inte vill se, och inte vill att någon annan ska se (om man nu inte bloggar om kaoset, vill säga, haha!)...

Karin Lindström sa...

Hej!

Först måste jag bara tacka dig för din rara kommentar, jag blev jätteglad!

Vilket jobb i har med bygget, fast också roligt förstås. Vilka härliga bilder på barnen:) Nog är det mysigt att ha dem med, det ända är ju att allt tar lite längre tid.

Jag ser dina fina knappar. Kom just på att jag inte fotat min låda. Jag har också fler som ska sorteras så kanske just därför det inte blivit av.

Ett stort grattis till ert ettårs jubileum. Jag måste ju ta en kik i butiken, det är alltid så kul:)

Ha en fortsatt mysig adventstid!

Många kramar
Karin

färgtrappan sa...

Hej! vad härligt det ser ut med vindbyggen (grejer överallt å härliga ungar!) och inte minst ditt förra inlägg om butiken; där skulle jag allt vilja ta mig en titt, men nu är det ju lite långt till dig från mitt Västkusten här i Sverige ;) så jag får nöja mig med att njuta av bilderna.

Är det OK att jag länkar till dig från mig? Gillar din blogg.

Ha en trevlig kväll

eirikas sa...

GRATTIS till ettåriga Lundagård-butiken! Tiden går fort när man har roligt :) Duktigt jobbat både med isolering och röjning! Här borde vi också ta tag i projekt 'vinden-som-är-full-med-grejer-vi-kanske-behöver'...

Må väl!!

houseofchandeliers shabby chick sa...

Hej
Oj så härliga bilder, du visar, helt underbart, tänk vad era barn får lära sig, och så otroligt arbetsamma ni är.
Ha en bra vecka.
Kram Zara

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP