18 april 2010

SoulmanNuförtiden ljuder mer och mindre vackra toner i vårt hus från både far och son. De spelar alltså gitarr. Till julklapp fick äldste sonen en förminskad telecaster som Christian byggt. Svårt att förstå att vår lilla pojke som alltid varit liten plötsligt är ganska stor och spelar gitarr!
Med husbyggandet har det hittills varit ganska "grovt" byggande, med gitarrbyggeriet (gitarr nummer fem är på gång) får Christian utlopp för det finsnickeri han gillar och jag ser naturligtvis framemot de kommande finsnickerierna i huset!

15 kommentarer:

Anonym sa...

Vilken fin gitarr och kille! Händig pappa också, ska bli kul att följa med när ni färdigställer ert hus. Jag har följt er blogg nästa från början och vet faktiskt var huset stod förut. Jättefint kommer ni att få det. Hälsningar M.

Tre rum sa...

Min lillkille skulle allt vara avundsjuk om jag visade honom bilden.Wow, vilken händig man du har.
T.Gredelin

Kamomilla sa...

Hjälp ändå, det kallar jag nog för att vara händig!!!

Anonym sa...

Va cool han ser ut sonen ! Kul att han hittat sin "grej " !carin

sabina sa...

Gitarren ser riktigt proffsig ut och H ser så härligt koncentrerad ut på bilden! Kul att de hittat en grej de kan göra tillsammans. Det är kvalitets-tid.. :)

Juanita sa...

Vilken fin gitarr maken har fixat åt sonen! Och sonen håller väl onekligen på att bli stor då han redan spelar gitarr! Härligt med glimtar från er vardag mellan husinläggen (som oxå är jätteintressanta att läsa). Kramar till er

Helen sa...

Men så fantastiskt. Vilken gåva att kunna snickra sina egna gitarrer...

Ja, jag kan tänka mig hur fint er hus kommer att bli.

Ha det gott! Kram!

Lantliga drömmar sa...

Åh, finns det något som inte Christian eller du klarar av?! Ni kan ju allt! :) Verkligen snygg gitarr, och sonen ser så nöjd ut!

maria. sa...

M vill börja spela fiol. Om man tycker gitarr låter mycket och skränigt så är väl det ändå behagligt i jämförelse. Och då får ju vi både och i vårt hus. Hjääääälp!

färgtrappan sa...

Åh, vad roligt med en pappa som kan bygga gitarren! Fast vår son spelar gladeligen på sin trots att den är inköpt i affär och pappan kan åtminstone hitta coola låtar att spela :)

KH sa...

Vad häftigt att kunna bygga sina egna gitarrer!

Karin Lindström sa...

Vilken fin gitarrist, och med en gitarr som pappa gjort dessutom. Jösses vilken händig man du har säger jag också!!!!

Jag ser att det går framåt, men det är mycket kvar. När jag ser era bilder är jag glad att vi inte längre håller på och renoverar här;)

Har du bestämt dig om färgen på dörrarna i badrummet? Tänk vad man håller på, men det är ju så roligt att inreda också;)

Ha en skön helg! Tack för fina bilder!

Kram Karin

Minna sa...

Ihanaa oli piipahtaa kaupassanne!

Anna-Malin sa...

oj oj, tänk att kunna bygga en egen gitarr...guld värt!! :)

Kullan Pullan sa...

Vad händiga ni är, och jag förstår glädjen, här spelas det också men dock på köpta instrument.
Rock n roll på er.
Kram Paula

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP