08 december 2011

Vårt skafferiPlockade mina pepparkaksformar och kom att tänka på att jag kanske aldrig har visat bilder från skafferiet. Nu är det så mörkt att fotografera men här är några gamla bilder. Det är väldigt bra med ett skafferi då vi inte har så många köksskåp. Hit kan man stoppa det mesta. Förutom mat, koppar och fat har vi plats för returpapper, påsar, ljus, servetter, handelsväskor, korgar, och större köksredskap.Väggarna i skafferiet är fulla med saker nästan ända upp till taket varvet runt. Jag tycker det är roligt att stå och titta på skojiga ting samtidigt som jag ibland smygäter godis som man hittar i det lilla vita väggskåpet.

En gammal lavemangkopp fungerar som snörautomat. I nätkorgar förvaras konservburkar.
Vi har också ett frysskåp inne i ena hörnet och har också gömt undan mikron i skafferiet.8 kommentarer:

...C o w R o a d... sa...

I love looking at all the little things in your skafferi! But what is a lavemangkopp? Obviously something for water but is there a plug for it and where would it usually be hanging?
Thanks! :-) Oh yes, and congratulations on your award: you deserve it! :-)

Ninette sa...

oj oj oj, sånt härligt skafferi! Till och med lavemangkoppen ser fin ut, åtminstone innan man vet vad den är! ;) Vad roliga detaljer ni har i ert skafferi, o framförallt - vilken lyx med ett skafferi!

Peppe sa...

jag svarar här istället för på min egen blogg. Håller med om att köksdiskussioner oftast är de bästa. Nästa gång ni är i Helsingfors så bjuder jag gärna på kaffe så får vi prata lite mer.

Lilla huset på prärien sa...

Oj vad mycket fint du har i ditt skafferi! Jag älskar när det är sådär proppfullt med saker. Alltid någonting som kan komma till användning lite då och då :) Vad roligt på den där blogggalan förresten! Jag ska genast in o kolla de andra bloggisarna och se vad de är för ena!

J

marica sa...

Vilket härligt skafferi, i ett sånt där skulle jag nästan kunna bo, bara sitta där och inspireras!

Frau Haselmayer sa...

Love all the pretty things in your pantry. We have a pantry, too, but ours doesn't look nearly as cute as yours.

RBW sa...

Makee tavarahyllykkö! Mulla on yksi Stokkan 1960-luvun upea teak-tarjoilupöytä,jossa on kaksi tasoa---saattaisi kiinnostaa sinua!---ota yhteyttä kun ehdit ja hyvää joulunalusaikaa naapuripitäjään.

Charlotte Vainio sa...

Wow! Jag blev så glad när jag äntligen fick ett skafferi till vårt kök, men jag är helt sjukt imponerad över hur mysigt och fint ert är! Så ser inte mitt ut... :)

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP