19 december 2013

Julefest och stök och bök

Lucia, pepparkaskbak och alla julfester är förbi.


Kanske dags att julstäda då? Vi har inte börjat än och inte brukar vi göra så stor sak av det hela men så här kan vi ändå inte ha det att se ut i hallen tycker jag, vi skall försöka åtgärda saken på måndag eller tisdag. Inte så juligt inspirerande bild men en väldigt vanlig vardagsbild. Det är märkbart mycket att stå i med fem barn, fantiserade byggtidtabeller och också andra tidtabeller håller inte alls men åtminstone en halv vindstrappa har vi fått till!

8 kommentarer:

Fru F sa...

Vilka fina barn! Och tack, hördu, för att du lägger upp en bild på er råddiga tambur! Jag undrar ibland hur du lyckas hålla det så snyggt och prydligt och vackert i ert hem som både företagare och fembarnsmor. Denna bild ingav mig tröst då jag inser att även du är mänsklig :) Ha en riktigt skön och fridfull jul!

Jane sa...

Oj vilka fina barn ni har :) God jul till er alla!

Lantliga drömmar sa...

Trappan ser jättefin ut, en super början! :) Och såå skönt att se er vardag, tack!

Louise sa...

snygg slitet framför buren. Den bilden gav iallafall mig julkänslor,det är ju sådär det brukar se ut på vintern ju! jackor och vattenpölar och udda vantar... Ska bli kul att se hur det ser ut däruppe, vackra trappsteg på vägen upp!

milla sa...

IHANA JOULUNTUNNELMA...ihanat vaate mytykin!!! sitähän se lapsiArki on!!!
HYVÄÄ JOULUA!!!!

Jennifer sa...

Åh så otroligt stämningsfullt och mysigt det ser ut att vara :-) Hoppas ni vill visa mer av trappbygget senare, så kanske någon annan vågar sig på något liknande, för en spännande utmaning verkar det vara!

God Jul till hela eran stora familj!

Anonym sa...

Tack för bilden av tamburen! Jag trodde det var bara vi som inte ännu har julfint. Kanske finns det hopp om julfrid också här hos oss.

Anonym sa...

Åh underbara Aja! Vilka härliga bilder - speciellt den på tamburen med Lisa mitt i röran! :)

Stor kram på er, hoppas vi ses snart!

m.

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP