10 maj 2014

Aprilfynd

Den här rejäla möbeln med tjugo fack för tjugo euro är jag jätteglad över att jag hittade. På vår vindsritning i anslutning till tvättrummet har jag ritat in en förvaringsmöbel för barnens underkläder, strumpor och t-skjortor och nu hittade jag den och vi slapp att bygga ihop något. Fem rader, fem barn och fyra fack på var.


Lisa har haft en Ikeamatstol i plast men jag har tänkt att det skulle vara trevligare med en trästol och när jag hämtade hyllan såg jag den här trärena, lite ombyggda och spacklade stolen. Jag frågade om den är till salu och säljaren undrade om jag tyckte att tre euro var för mycket.
Nu har jag målat den med silvergrå linoljefärg som några av våra andra köksstolar.


De här stolarna är ett annat trevligt tillskott till köket, jag skall återkomma till dem i ett senare inlägg.


Tröja i trevligt 60-tals mönster.


Den här soffan tittade jag länge på, lite överdådig men ändå vacker sort, dessutom mycket bekväm. Vi har redan sex soffor, tre mjuka och tre i trä, med sju skulle vi ju ha en per familjemedlem, galet. Jag valde att lyssna på förnuftet och lät bli att köpa den. Söker du en speciell och billig soffa så finns den vid Jeppis Retro om inte någon har köpt den förstås.

1 kommentar:

Husmor Anna sa...

Åh.. vilka härliga fynd. Gillar verkligen läderstolarna. Och soffan från Retro. Den skulle göra sig fin fint i vårt vardagsrum :).

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP