16 maj 2014

Läderfåtöljerna

Det är trevligt med bekväma sittplatser i köket, förutom vår träbänk och gungstol, som inte är så bekväma, så har vi haft en fåtölj stående i mitten. En är lite ensam. Jag har länge sökt efter två passande fåtöljer i läder och med tillräckligt låg rygg för att inte dölja köksön men inte så låga att de är obekväma. När jag hittade de här två för tio euro tillsammans via "findit" blev jag glad. De är riktigt slitna men det tycker jag passar bra in hos oss.


När barnen har somnat brukar vi ibland sjunka ihop i fåtöljerna och idka högläsning ihop. Han brukar också somna till sist. (Bilden är förstås fejkad, det ser ni ju på morgonljuset, nå det händer sig faktiskt någon gång att vi slår oss ner en stund på förmiddagen också då vi sällan har någon morgontid att passa.)


När jag hämtade fåtöljerna fyndade jag den gamla trumpeten på samma gång. Christian har faktiskt spelat trumpet i Purmo hornorkester i sina unga år så det låter helt okej då han tutar. Tillhörande väska kom med, två andra väskor hittade jag också i försäljarens förråd samt den gråa hatten med tillhörande ask. Min blåa klänning och hatt är gamla loppisfynd. Notera den matchande blå tejpen runt vår köksfläkt.


Hatten är stämplad med "Livräddningsorganisationen".


En ovanligt bra bild egentligen.

6 kommentarer:

Unknown sa...

Supersnygga fåtöljer! Slitet läder ger mig små lyckorusningar, skulle vilja ha något liknande. :)

Johanna sa...

Superfina!!! <3

Tarja / Tarjas Snowland sa...

Oi onpas ihanat ja mukavat tuolit. Niin kaunista on tuo vanha patinoitunut nahka!

maria sa...

Ha haa, ni är så sköna!!

Lantliga drömmar sa...

Härliga ni! Blir alldeles glad i hela mig bara av att kika in och se era roliga bilder!

Unelma maalla sa...

Alltså älskar bara er livsglädje. Funderar också ofta har man modet att hoppa av "vanliga" arbetslivet och börja med eget företag. De e alltid lika glädjande att läsa era postande... Tack!

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP