03 maj 2016

Vindsrum

När vi lyckas hitta någon ledig timme petar vi vidare på vinden med barnens rum. Det går långsamt men en bräda i taget är också en bräda framåt. Idag har jag målat andra strykningen på väggpanelen. Som ni ser är nyanserna lite olika men vi använder oss av konceptet att ta vad man har när det gäller grundering, i det här fallet blev det Auros väggfärg. Som slutstrykning har jag använt Ottossons Matt vit inomhus som jag nyanserat med lite Italiensk Grön Umbra linoljefärg.


Vi lägger taket med fyra olika bredder på brädorna, jag har inte hunnit måla alla bredder, därav randigheten. 


Ovanför barnens rum blir det ett litet loft. 


Spegeldörrarna har jag skrapat tjocka färglager av och målat på nytt med Ottossons linoljefärg i nyansen Bränd Terra. Har påbörjat listmålningen och så småningom får vi ta tag i golvet som jag planerar att måla grönt. Båda tonårspojkarna har nu fått sina egna rum bakom de röda dörrarna och nu väntar småbröderna ivrigt på att också flytta upp som förhoppningsvis sker i sommar.

3 kommentarer:

Stugan på fjället sa...

Vilket arbete ni lägger ner! Och snyggt blir det👌

Lantliga drömmar sa...

Så härligt det blir, och så högt i tak!

Sabina sa...

Finfint ni gör! Vi kämpar vidare med vårt, precis den kulören har jag tänkt på ngn dörr, kanske i köket. Eventuellt ska jag testa ådermåla. Någongång, om man inte blir lite galen före.... 😜 Men mest härlig terapi är hela byggprocessen! Lite pusslande med småbarnen bara!

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP