23 december 2020

God jul igen!


Ett år går ibland fortare än att publicera ett blogginlägg så jag fortsätter på samma tema som i föregående inlägg och önskar er en fridfull juletid. Eftersom vi tycker om återbruk och ena herden och Jesusbarnet är på vift återvinner vi dessa 17 år gamla pixlar där vi klistrat in de tre (ännu ofödda då bilden togs) vise hennen och de två kattmelerna. Jag hoppas det kommande året blir lite lugnare än vad 2020 varit, och kanske det kommer ett inlägg någon gång under året. Men om inte, så vill jag åtminstone önska er ett gott nytt år och på återseende senast nästa jul!

3 kommentarer:

Helen Elix sa...

Merry Christmas and a safe and wonderful new year.

FLAK sa...

Vi önskar Er detsamma och hoppas att nästa år bjuder på ett lättare och gemensammare år där folk återigen kan umgås utan restriktioner.

Mitt Egnahem/Anneli sa...

Hahaha, vilken underbar bild och sjävironisk kommentar! :):) Läser dina årliga hälsningar med glädje, men är usel på att kommentera!!! Är också urusel på att blogga o har också just skrämt liv i min blogg (men det var TVÅ år sedan sist, så du jobbar snabbare!!!) God fortsättning där borta i Finland! // Värmländska Mitt Egnahem/Anneli

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP