27 november 2009

Star och stitchesDenna härliga väggstjärna i tjock handarbetad plåt fick jag av Jaana som också gör de trevliga broderade tavlorna vi säljer. Stjärnan har hon köpt på sin resa till USA av Amishfolk som tillverkar dem. Tack, vi gillar den verkligen!

15 kommentarer:

Gnistrande snö sa...

Åh en sådan stjärna vill jag oxå ha. Av olika anledningar (dock inte av religiösa) är amish lite kult för mig. Jag är fascinerad av deras kläder och inte minst deras häftiga sparkcyklar i trä :-)

De där broderade tavlorna är verkligen jättefina, så charmiga och rara.

Ha en fin adventshelg!

Maria sa...

Ihania jouluasetelmia, varsinkin tuo Amish-tähti on upea. Blogisi on inspiroiva ja teidän tuleva kotinne... ah, kerrassaan ainutlaatuinen. Iloista joulun odotusta!

Lantliga drömmar sa...

Vilken vacker stjärna!

De broderade tavlorna är så charmiga, har en här hemma som hon sydde till en ram jag hade från tidigare. De har en så härlig stil och känns lite sådär skönt gammaldags!

Ha en skön helg!

M A Friman sa...

Stjärnan är ljuvlig! Trevlig helg.

Kamomilla sa...

Amishfolket vet, att det är det enkla som är det vackra! :)

Hannasvirrvarr sa...

Verkligen vacker stjärna i all sin enkelhet. Trevlig helg!

Emmas utsikt sa...

Jättefin!

God helg!

ANETTESHUS.COM sa...

Kjempe-fin stjerne!! Så dekorativ og flott!! Ha en strålende adventshelg:)

Klem Anette:)

mammagumman sa...

Det förstår jag att ni gillar den. Skitasnygg är den. Sen är jag grymt avundsjuk på din pysseldag. En sån skulle jag behöva. Ha en skön helg. Kram Anna

Rut och Signe sa...

Den var verkligen annorlunda och supersnygg. Gilla rostig plåt helskarpt. Min man är plåtslagare - jag kanske ska be honom göra något liknande. Ha en skön advent
!-) Marie

Mitt Egnahem sa...

Hade gärna smakat kladd-senaps-kaka, gått på 20-tals fest, o pysslat! O tapeten på badrummet är oväntad o grann. Har kikat på Era fina broderade tavlor, (problemet är bara att man tänker att kanske man ändå skulle kunna göra en själv -fast man vet att det aldrig kommer att hända...) Kanske beställer en en vacker dag! Många Varma Hälsningar i Advent från Värmländska Mitt Egnahem

Anna sa...

Åh, dikten på tavlan fick mig att minnas min lågstadietid. Otroligt söt!

färgtrappan sa...

Vilken vacker stjärna, måste vara fint när ljuset lyser på den.

Ha en fortsatt härlig första advent!

Vintage living sa...

Aivan ihana tuo tähti!

maria sa...

härliga grejer! kul att se dej igår, blev påmind om hur längesen vi haft en bloggträff, och hur längesen jag besökt er affär........hann tyvärr inte snacka nå "busy women you know - med telefon i örat *SMILE*"

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP