04 augusti 2010

KonstrundanI söndags tog vi en kort runda på Konstrundan, ett evenemang där man under några dagar kan besköka konstnärer och deras atlejéer.
Vivan Huhta gör dessa förtjusande hus som hon målar på gamla handskmallar. Jag var så fascinerad av mängden, färgerna och formerna, tittade och plockade att jag förstås glömde att fotografera. Dessa fyra små på bilden köpte vi. Flera av hennes hus hittar man här.
I Kovjoki tittade vi in till de lador som Minna Östman förvandlat – den Österbottniska ladan som själslig viloplats. Vackert. LADA 2010 utställningen pågår fram till den 13.8, passa på!Själslig rening.
Själslig näring.
Själslig odling.

5 kommentarer:

LIVS LYST sa...

Jeg kommenterer og kommenterer her inne hos deg jeg ;O) Det er så gøy å komme inn hit og se hva du har tatt bilder av denne gangen. Så sjarmerende med "badet" inne i låven og det andre også. INSPIRERENDE!

Ha en fin dag!
Jeg kommer igjen ;O)

Liv

Lisas torp sa...

Oj, så spännande och inspirerande! Synd att man bor närmre!
Husen är jätteläckra och ser verkligen genuina ut! Underbar lada!
LIsa

Unknown sa...

Så otroligt fina bilder och fint inlägg:)

Tack för rundan,,

Kramis Annaleena

Anonym sa...

Intressant att se ladorna inredda med annat än hö. Under en hel rad med somrar har jag varit med och plockat in höbalar i dessa lador.
Ladorna flyttades hit till "Kovjoktjyton" av min pappa och taken fick nytt tanktegel. Visst är de vackra där de står på rad i sädesåkern.
//Maria

MrsUniversum sa...

Jag som älskar lador blev lycklig av att se Minnas ladprojekt. Inte förfallna och rivfärdiga utan sprudlande av liv.

Själv lassade jag in hö i en timrad lada på semestern. Sen slängde jag mej på detta väldoftande underlag. Kanske blir det något annat nästa år...

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP