19 november 2013

Tidningen Nest och Barnebys

Nu kan man hitta ett åttasidigt reportage om oss i den Belgiska inredningstidningen Nest. Det gjordes hemma hos oss i februari av Wilma Custer, Krista Keltanen fotograferade. Här kan man se fler bilder från samma fotograferingstillfälle.


Passa också på att titta in på de fina bilderna hemma hos min vän i grannbyn som togs vid samma tillfälle.För någon dag sedan publicerade också Barnebys en kort intervjuv med mig som ni kan läsa här.

12 kommentarer:

...C o w R o a d... sa...

Oh wow, fotorna ar ju underbara! Fabulous news, congrats! :-)

maria sa...

Åh, va kul...ni har ett så fantasifullt och mysigt hem som passar utmärkt i tidningar. Ögongodis!

Unknown sa...

For en fin blogg. Jeg legger meg til som følger hos deg. Her er det mange gode idèer.
Vennlig hilsen Marit

Anonym sa...

Fantastiskt trevliga bilder! På ett fantastiskt fint och mysigt hem!
Hälsningar
Frida

Kerstin sa...

Vilka inspirerande hem ni har! Vi bor också i ett stort hus på landet men det är inte alls så fräckt inrett som hos er. Men ni ger idée:)

Ninette sa...

oj vad fina bilder! ni har en så fin familj och fint hem!

Lina /som vanligt sa...

Så jätte fint! /Lina som vanligt

Anonym sa...

Vad härliga bilder! Och vilka vinterbilder. Julen känns långt borta i detta dystra väder utan snö. Men din blogg piggar upp! Hälsningar från Finlands minsta stad.

Detvackrastevigjort ♥ sa...

Åh jag har följt er nu en tid och velat skriva så många gånger, men inte riktigt fått ut orden rätt. Ni är så makalöst inspirerande och var gång jag kör fast och livet kärvar till och jag tittar in här är det som att få ny luft under vingarna. Ni strålar! Inte bara med er fantastiska familj, personligheter, och kreativitet utan med en sådan obeskrivlig lycka som får ett stålande leende och värme i själen att ta sig fram. Sen att ni har det så ofantligt vackert hemma hos er och att ni gjort allt själv ifrån grunden och ert levnadssätt. Vi är själv en väldigt kreativ duo med både musik, sång, fotografering och tecknande som högsta intressen så det går på något sätt rakt in i själen när man får se era kreationer! Ja ni är sådana förebilder inte bara för mig utan för massvis av människor. Vi håller själva på att renovera vårt drömhus och det känns stundom som att trampa vatten. Med en liten bebis och ingen barnvakt går det så sakta framåt att det känns som om vi aldrig kommer ta oss in i huset. Men en titt på er resa igenom renoveringar och med er positiva inställning och er energi så får man en liten kick att fortsätta kämpa på! Tusen tack för allt ni omedvetet gett mig och oss. Ni är fantastiska ♥

Kramar
/Caroline

Lundagård sa...

Tack alla för era fina kommentarer och speciellt tack till dig Caroline för de mycket uppmuntrande orden!

När vi började vårt byggprojekt och bara satt bland nedrivna stockar och stenar var det behövligt att också besöka andra husrenoverare som hade kommit en längre bit för att se att det är möjligt att bygga färdigt ett hus också. Det är alltid roligt att ta del av det som likasinnade håller på med.

Roligt att vi kan bjuda på något som kan inspirera, det blir jag väldigt glad av att höra. Lycka till med renoveringen av ert drömhus!

milla sa...

min svenska är "ruosteessa" ... bloginne on ihana!!!

Merja sa...

Aivan ihania detaljeja teidän koti pullollaan! Ja ystäväsi koti myös niin kaunis..

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP