24 januari 2014

Stundarsbok och seminarium

Om en dryg vecka, 3.2 ordnas en hel seminariedag vid Stundars med temat "Energikrav vid restaurering av gamla och flyttade hus." Flera intressanta föreläsare medverkar, bland annat mannen med nio hus och en kyrka, Lars Sjöberg, från Sverige. Läs mer här och anmäl er senast på måndag!


Appropå Stundars så kom jag på att jag inte har skrivit om Stundarsboken, den kom ut i somras och jag hade lite lugnare bloggtakt just då. Boken har getts ut med anledning av att Stundars museum och kulturcentrum i Solf firade 40 år. Maria Österåker har skrivit, Patricia Rodas har fotograferat och jag har gjort layouten. Boken är tvåspråkig och innehåller historik, personporträtt och berättar om verksamheten varvat med recept på allt från rödmylla, såpbubblor till Stundars goda grisar.

2 kommentarer:

Soldat Rymans Stugor sa...

Hej.

Åh, vilken härlig bok det verkar vara, vart kan man beställa denna, har letat lite lätt på nätet men inte hittat. tack för en väldigt mysig blogg med fantastiska bilder!
Med vänlig hälsning Inger

Lundagård sa...

Vad jag vet har de ingen internetförsäljning på boken men maila till info@stundars.fi eller använd kontaktformuläret: http://www.stundars.fi/kontakt så kan de säkert skicka en bok.

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP