20 oktober 2019

Boken i min hylla!

Efter drygt ett och ett halvt års arbete har jag fått placera min egen bok Jag är en samlare, jag vill ha mer! i bokhyllan! Boken kom ut lagom till bokmässan i Göteborg och nästa vecka åker jag till bokmässan i Helsingfors med några hundra kilo bok, en väger 2,2 kg och består av över 400 sidor och 400 bilder. Här kan du läsa mer om den. 


Arbetet med boken har varit oerhört intensivt. Familjen har sett minimalt av mig och mitt bidrag till mat på bordet och ordning i hushållet har varit i minsta tänkbara skala. Nu är jag jättelångsam och trött efteråt och försöker hinna pusta ut lite trots att vardags- och arbetslivet rullar vidare i snabb takt.


Ett sätt att vila för mig är att måla och när jag köpte ett gammalt skåp satte målarivern igång!


Det började med att jag målade det gamla bokskåpet grönt, sen fortsatte jag med ett litet skåp som blev mörkgrått, så möblerade jag om vilket resulterade i att jag målade ytterligare ett skåp brunt och skurade upp en gammal tallrikshylla som jag satte ovanpå.


Förstår att det här är kaos för många men då skulle ni se mitt arbetsrum, då kan vi tala kaos. Nu är det dags att röja vidare i huset efter bokarbetet men jag vill också ta mig tid till att lägga mig i soffan och läsa andras böcker i höst. Och ja, det är lite för mycket djur och saker i hyllan rakt fram...

3 kommentarer:

Anonym sa...

och visst är det skönt att sitta framför pianot och improvisera...

hannah

idégumman sa...

Jag skaffade genast boken och blev så glad över alla bilderna. Texterna har jag bara hunnit kolla lite här och där än, men boken ligger på köksbordet och så länge dagstidningarna inte har så mycket läsvärt alla gånger så är chansen stor att jag då och då tar en liten historia ur din bok. Speciellt glad blev jag när jag såg sidorna 220 och framåt :)! Blev varm i hjärtat... Tack för att du gav ut en sån annorlunda bok! Kram!

Unknown sa...

Wow! Vilket mäkta arbete, stort grattis. Det måste kännas så stort att vara i hamn! Hoppas få se fler glimtar av vardagen i bloggen om tid infinner sig. Allt gott

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP